Poszukuję filmu - starszego chyba z końca lat 70. albo 80. (ale mogę się mylić) o skoku na pociąg - i nie jest to film z Jonem Voightem :)
Z tego co pamiętam film leciał w popołudniowym paśmie "Gwiazdy w południe" na TVP2 bliżej lat 2000-2005.
Fabuła była taka, że było chyba 2 kolesi - jeden z nich przedstawiał...
Poszukuję filmu
Najlepsi zabójcy z całego świata są zaproszeni do turnieju i mają eliminować siebie nawzajem. Poukrywani są w mieście . Rzecz się dzieje w nocy.
Bogaci organizują sobie ten turniej reality, wszystko jest nagrywane, zabójcy mają chipy, gdzie się akurat znajdują.
Pomożecie?
Cześć.
Szukam starego filmu, akcja działa się na dzikim zachodzie i/lub pustynnych klimatach. Z tego co pamiętam, to jedna scena była, że dzieciak z gitarą uczył się grać, dorosły go zawołał i pokazał jemu jak grać, ale coś miał z dłonią i długo nie grał.
Inną scenę (o ile dobrze) pamiętam to było, że weszli do...
czy Wy tez uwazacie, ze Cate Blanchett zasługiwała na Oscara? Michelle dostała go tylko za bycie azjatka. Nigdy nie widziałem takiego oszustwa w historii Oscarów
Witam, szukam programu chyba amerykańskiego, w którym nastolatki sprawiające kłopoty wychowawcze trafiają do więzienia (na jeden dzień?) żeby nauczyć ich pokory, rozmawiają z więźniami no i trochę ich straszą konsekwencjami. Wiem że jest z lektorem, leciało kiedyś albo na TTV/Fokus albo atm rozrywka
Wiem, że temat lektorów był wielokrotnie na Filmwebie poruszany, również przeze mnie, ale tym razem chciałbym skupić się na top 10 najgorszych. Oto moja lista (uwzględniam również lektorów, którzy już nie żyją). Jeśli się nie zgadzacie, proszę, nie hejtujcie mnie.
1.Maciej Szklarz
2.Tomasz Śliwiński
3.Tomasz...
Szukam tytułu filmu gdzie był młody dzieciak chlopak, krory zaprzyjaźnił się ze starym stolarzem. Chodził do jego chaty przez jakis zaśnieżony las. Taki film dramat do płaczu.
Polegał na tym, że ekipa telewizyjna wchodziła do bodajże 5 "losowo" wybranych mieszkań, osób które w poprzednim odcinku wysyłały sms i rodzina z każdego mieszkania musiała przekonać widzów, żeby to na nich oddawali głosy, niestety nie pamiętam ani prowadzącego, ani stacji na której to było emitowane, ale było to mniej...
więcej