Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uważam że szczury to bardzo słodkie, milusie zwierzątka. Jakie filmy ze szczurami w roli głównej możecie polecić ?

Witam od 2 lat szukam filmu który widziałem raz i porobił mi trochę łeb, pamiętam tylko tyle że jakiś rudy chlop latał ze skalpem blond dziewczyny na głowie, potem zabrał jakąś martwą babkę do jaskini i się nią zajmował jakkolwiek to brzmi, kupował sukienki i terroryzował mieszkańców

Widziałem urywek filmu gdzie na wojnie byli kalecy jeden na wózku drugi o kulach może ktoś oglądał?

Szukam filmu o łodziach podwodnych w którym jedna z łodzi chcąc schować się przed drugą popłynęła na samo dno i "zaparkowała" na dnie. Nie wiem czy to z tego samego filmu czy nie ale była też sytuacja gdzie kapitan musiał przeprowadzić łódź przez cieśninę między skałami jedynie na sonarach.

Wykluczone filmy:
1....

Czy ktoś wie jak się nazywa lektor na vhs z filmy Sfora (The Pack) z 1977.

Witam, film amerykanskiej produkcji bodajze. Nie jestem pewien ale produkcja chyba z lat 80-90tych. Małżeństwo bardzo pragnęło dziecka i po kilku niepowodzeniach w końcu się udało. Jednak przyszła niespodzianka, ponieważ okazało się, że to ciąża bliźniacza :) Mało tego.. okazało się, że nie urodzi się dwójka, a 5...

Czesc, szukam od lat filmu o psychopacie/ mężu tyranie który więził w domu/ piwnicy żonę która była na coś chora/ umierającą, i dwójkę dzieci. Od lat go szukam i nie mogę znaleźć . rolę tej kobiety chyba grała jakaś znana aktorka.
Z góry dziękuję za odpowiedzi

użytkownik usunięty

Witam wszystkich filmwebowiczów. Chciałbym was się zapytać - jak waszym zdaniem powinien wyglądać idealny remake. Osobiście sam widziałem 1 remake - był to remake filmu "RoboCop". Jako wielki fan filmu z 1987, po seansie wersji z 2014 czułem się bardzo zniesmaczony. Brak kategorii wiekowej R (największa wada), bardzo...

więcej

Witam. Szukam filmu lub serialu. Pewien pijaczek chodził do baru i chwalił się majątkiem, obiecywał spadek chyba dla barmana, ale nie jestem do końca pewien. Barman z kolegą aby otrzymac szybko spadek dolewali do alkholu pijaczkowi jakieś trucizny(denaturat, lakier ?). Podejrzewam że był to raczej serial coś z klimatu...

więcej

Witam, szukam starego filmu. Film o młodym chłopaku który kuleje po wypadku. Kupuje nową gre w której wciela sie w mordercę. Następnego dnia okazuje sie ze jego sąsiad został zamordowany, a on w lodówce znajduje odciętą stopę. Zaczyna widzieć też ziomka podobnego do tego z death note. Film kończy sie tym, ze ginie i...

więcej