Film w którym dziewczynka jechała autobusem szkolnym i ten autobus spadł z mostu i ona była duchem ale chyba siostra lub ktoś z rodziny ją widział i wiedział ze żyje czy ona może w jakiejś śpiączce była. Blondynka chyba to była. ( nie chodzi o film zostań jeśli kochasz)
Cześć,
czy ktoś kojarzy tytuł bajki, która leciała w latach 90. Nie pamiętam nawet na jakim kanale, ale miała ona ileś odcinków.
Z owej bajki pamiętam tylko, że w którymś z ostatnich odcinków dokonany został Anschluss Austrii i właściciel jakiegoś pałacu(?) był oburzony, że ktoś ściągnął flagę Austrii, która...
Miałem z 20 lat konto, zapomniałem hasła ale logowałem się przez fb bo miałem połączone . Ostatnio coś pokręciłem i odpialem to konto na fb a założyłem jakby nowe, teraz jak się loguje to tym nowym. Czy można odzyskać konto mając tylko nazwę użytkownika?
Witajcie szukam pewnego filmu sf gdzie końcowa scena to było wywiezienie ocalałych ludzi na inną planetę gdzie mieli stworzyć nową cywilizację. charakterystyczne było to że wszyscy byli nadzy....ktoś coś kojarzy?
Tak sobie ostatnio rozmyślałam.... Gdzie są te klasyki z lat 80-00 gdzie jeszcze kino było kinem , kręconym z rozmachem gdzie Michael Douglas, De Niro , Sean Connery, Joe Pesci, itd? Dziś mam wrażenie, że wszystko skupia się na gównianym Netflixie gdzie filmy powstają hurtowo . W sumie można je nazwać teatrami bo...
Witam.
Szukam filmów i seriali o niedźwiedziach polarnych. Mogą (nie muszą!) to być filmy/seriale animowane.
Kraj i rok produkcji nieważne.
Mogą to być nawet takie obrazy, w których tylko pada w dialogach fraza "niedźwiedź polarny" .
Z góry dziękuję za wszystkie propozycje .
Hej :)
Ostatnio przypominam sobie stare bajki jakie kiedyś się ogladało i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć tytułu jednej z nich a bardzo mało o niej pamiętam :) Była to bajka o zakochanym psie rasy Basset hound bodajże i pamiętam, że śpiewał piosenkę do jakiejś suczki rozpoczynającą się słowami "Porzucę dla Ciebie...
Ostatnio światło dzienne ujrzał nowy trailer Flasha, w którym dostaliśmy Keatona oraz Afflecka jako dwóch Batmanów. Taki zabieg będzie miał miejsce po raz pierwszy. Chodzą też pogłoski o pojawieniu się w tej produkcji Bale'a, ale osobiście w to nie wierzę. Bale w którymś wywiadzie mówił, że ewentualny powrót do roli...
więcejSzukam filmu (starszy) w którym na wyspe przybywaja chyba żolnierze a w wiosce wszyscy zagineli....jakby cala osada zagineła proszę o pomoc
Cześć. Jakiś czas temu mama wspomniała, że chce obejrzeć jeszcze raz film który widziała kilka lat temu w urywkach. Jest to film o zakonnicy, która chyba po śmierci brata odchodzi z zamkniętego zakonu, aby pomóc jego żonie w opiece nad dziećmi. Jest tam taka scena, w której kobieta zachwyca się perfumami. Ogólnie, z...
więcej