Hej, jestem fanem wszelkiego rodzaju zagadek. Uwielbiam produkcje, które wymagają bycia wnikliwym, analitycznym, albo zwyczajnie spostrzegawczym. Coś ala Mr Robot i te wszystkie ukryte tematy :)
Czy ktoś podziela zajawkę i ewentualnie może podrzucić coś podobnego? Z góry serdeczne dzięki!
Pomóżcie. Leciał świetny co najmniej dwuodcinkowy film o nazistach.
Historia w pigułce. O tym Naziści planowali, jak przeprowadzili atak. Jak przebiegała 2 wojna. Co kierowało nazistami. Itd. Nie mogę znaleźć archiwum programów telewizyjnych.
Z góry dziękuję za pomoc,
mężczyzna ginie w wypadku lub umiea w jakiś sposób, trafia do nieba ale ma niezałatwione sprawy czy coś podobnego, ma być odesłany ale jako inna osoba, ucieszony że może wrócić chce to zrobić jak najszybciej robi sie jakieś zamieszanie i wraca na ziemie. motyw był taki że miał mieć wyczyszczoną pamięć ale tego nie...
oglądałem jakieś 5 lat temu chyba japoński serial anime trochę podobny do squid game. tytułowy bohater który ma spore problemy finansowe dostaje zaproszenie do gry na statku. jak już dociera na statek jest też tam pełno innych ludzi. ich pierwszą rozgrywką jest gra w karty. mieli coś obstawiać i chyba 5 rund wygrać. ci...
więcej
Dzień dobry , w latach 90-tych oglądałem w telewizji pewien film i nie pamiętam tytułu .
Czy ktoś z forumowiczów mógłby pomóc .
Fabuła filmu to śledztwo prowadzone przez Agentów w temacie zamachu na samolot pasażerski
W śledztwie pomaga kobieta o paranormalnych zdolnościach , która ma wizje związane z tym...
Jestem fanem tego gatunku filmów. Był już np western produkcji: Mongolia i NRD. Znacie jakieś jeszcze ciekawsze westerny ?
Bardzo mało pamietam z tego filmu, ale mężczyzna przeniósł się w nim do świata animowanego, gdzie spotkał kobietę blondynkę, prawdodpobnie striptizerkę/tancerkę. Może komuś coś świta?? Będę wdzięczna za pomoc
Witam Was serdecznie drodzy forumowicze . Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu który oglądałem pewnie ponad 10 lat temu. Jest to polska komedia w której główny bohater marzy o tym, żeby piekna blondynka zabrała go kabrioletem do Szwecji gdzie wg. Niego są najcudowniejsze plaze na świecie....
więcejNiedawno to oglądałem i wyleciało mi kompletnie z głowy co to był za film. Facet ucieka przed jakimiś tropiącymi go agentami, a z nim ucieka jakaś kobieta, z którą kontaktuje się telefonicznie. I mówi do niej że lepiej nie rozmawia przez telefon, bo mogą ich służby podsłuchiwać, ale tutaj chyba ich nie podsłuchują. I...
więcej