Wydaje mi się, że to był film ale mógł też to być serial, bo nie mogę tego znaleźć ani na jednej ani na drugiej liście obejrzanych. Rzecz dzieje się gdzieś na którejś wojnie, nie pamiętam czy to była wojna historyczna czy to była tematyka fantasy. Pamiętam scenę, w której główny bohater spotyka przyjaciół z...
Witam. Nie wiele pamiętam z filmu. Mężczyzna mieszkający gdzieś w lesie (pustkowiu) zostaje zaatakowany przez mężczyznę,który chce się na nim zemścić (za coś co zdarzyło się w trakcie wojny lub innych działań wojskowych) pamiętam że była tam scena rozstrzelania kilku ludzi i główny bohater oszczędził tylko jednego...
Czy 6 rząd po środku będzie w porządku na zwykłe 3D? Nie będzie za nisko? Podobno klasyczne 3D (nie Imax) lepiej wypada w środkowym rzędzie, ale chętnie poczytam Wasze opinie.
Szukam filmu już kilka lat. Nie jestem wstanie się dokopać no starego mojego wpisu. Pamiętam wzzytsko urywkami więc przepraszam za haos.
Chłopak był chyba uzależniony od gier. Pamiętam fragment jak grał w grę a w niej były Japońskie budynki, i drzewa kwitnące na różowo. Spotkał tam dziewczynę. Ogólnie to szukał...
Szukam filmu (powinien byc dosyc znany) ktorego nie moge sobie przypomniec.
Jest to czas okolo II Wojny Światowej, charakterystyczna scena gdzie zbieg ucieka przeplywajac przez zbiornik wodny a potem tropiacy go nazista sam na sobie sprawdza z czasomierzem ile wytrzymac moze w lodowatej wodzie. Dalbym sobie reke...
Szukam filmu z Netflix, gdzie mężczyzna i kobieta pracowali w redakcji, mieli biurka na przeciwko siebie. Ona miała na nim bałagan, mężczyzna porządek i się nie znosili. Filalnie się w sobie zakochali. Ciemna brunetka krótkie włosy, bardzo ładna aktorka.
opowiada o facecie który skrywa w swojej głowie skrzynie a w niej można by nazwać potwory lub tego co się boi , akcja rozgrywa się głownie w domu gdzie dochodzi do wali miedzy nim a ludźmi, miedzy czasie jest tam również dziecko i zaczyna zaginać się rzeczywistość i ma złudzenie jak by dom się obracał a on szoruje po...
więcej
Cześć,
szukam tytułu filmu, gdzie przedstawione są opowieści zesłańców. Film z początku lat 90-ych. Zapadła mi w pamięć taka szczególnie poruszająca relacja pani Włodarczyk, która była zabrana do sowieckiego domu dziecka i nie wiedziała co się dzieje z jej matką.
Hej,
Szukam filmu - pamiętam trochę opis/fabułę filmu.
Film opowiada o małżeństwie w którym mąż zostaje podejrzany lub skazany o to że jest seryjnym mordercą. Żona nie może się z tym pogodzić, więc wymyślą plan. Chcę ona popełnić takie same morderstwo i w jakiś sposób odsunąć podejrzenia od męża. Chcę aby policja i...