ogladałem film "dragon ball super super hero" podoba mi się postac Gamma za to ze jest obroncą zycia i dzieci wiadomo dzieci to przyszłość narodu to komuchy z opozycjii wtedy zaczynaja hejtować i Pisac polityczne tematy ze tylkoAborjca nie tylko.. jak takich ludzi z opozycji zgłaszać? za polityczne tematy i promowanie...
więcejPewna para wyjeżdźa w podróż (nie pamiętam gdzie) razem z trzecim chłopakiem (chyba zgarnęli go po drodze). Spali raz we 3 w namiocie, oni zaczęli się bzykać, bo myśleli że on śpi, a on wtedy wyszedł. Po drodze chłopak tej dziewczyny znika, a ona z rozpaczy bzyka się z tym trzecim, który jak się potem okazuje zabił jej...
więcej
poszukuję serialu Matlock z lektorem, znalazłam jedynie 7 sezon, zależy mi na calości.
Był puszczny pare lat temu w polskiej tv i bylam pewna ze ktos go udostepni a tu nic....
Bardzo mi na nim zależy
Pomoże ktoś? W pierwszym odcinku serialu red rose sam początek wychodzi dziewczyna i śpiewa chórek shazam jest bezsilne zna ktoś co to jest ?
Może być z 2000-2010 USA. małżeństwo ma syna ma może z 4-6 lat, ojciec zabiera go na jacht i pozoruje chyba pożar a sam z synem ucieka na jakąś wyspę, kobieta myśli, że zginęli. Po latach znajomi wracają z wakacji i matka chłopca rozpoznaje go jako dorosłego syna na slajdach. Postanawia odszukać syna i udaje się na ową...
więcejWitam. Podajcie proszę wszystkich lektorów Lody na patyku 6 jakich znacie. Chodzi mi o wersję na vhs.
Wczoraj oglądałam kota w butach 2 i tam były połączone postacie z innych bajek. I pytanie czy jest może jeszcze jedna taka bajka w której są inne bajki? A dokładnie złotowłosa i trzy misie. Znam tą bajkę ale nie wiem skad i mam przed oczami dokładna animacje postaci a nie mogę nic znaleźć. Było może to kiedyś tez w...
https://www.reddit.com/r/poland/comments/116f7sr/looking_for_a_polish_cartoon_th at_aired_in_the/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm _term=1&utm_content=share_button
Autor tematu szuka tytułu animowanego filmu lub serialu z lat 70/80 o żółwiu. Film lub serial był emitowany we Francji.
Witam , poszukuję filmu z dzieciństwa, którego fragmenty utkwiły mi w głowie. Tytuł filmu, jak pamiętam z wypowiedzianych słów lektora, brzmiał " Zielony lód ( lud) i na pewno nie chodzi i film z Omarem Sharifem . Drugą opcją mógł być " Kryształ górski ". Tą drogą go nie znalazłem , ponieważ wiadomo, że tytuł swoje a...
więcej