Witam szukam filmu prawdopodobnie Francuskiego gdzie kilku facetów w podeszłym wieku opowiada o swoim słabym życiu erotycznym. Każdy z nich opowiada inną historie swojego życia. Jeden z nich idzie do klubu gdzie wszyscy się śmieją z jego tańcu a tak naprawdę dostał zawału...drugi opowiada o dziwnych dźwiękach ze swojej...
więcejSzukam filmu o kobiecie, która uciekła z pokoju w którym była więziona i gwałcona. Porywa swojego oprawce i po kolei uwalnia inne kobiety. Na samym końcu zabiera go do jego domu, zostawia pod drzwiami i odchodzi.
Witam szukam bajki/anime z mojego dzieciństwa ostatni raz widziałem ją 5 lat temu w telewizji. akcja działa się w szkole i w ,,innym świecie" grupka przyjaciół walczy z komputerem ale nie jestem tego pewien. jest tam 1 dziewczyna najprawdopodobniej miała różowe włosy. walczą z robotami wiem że jednym typem były małe z...
więcej
Oglądałam kiedyś taki film, którego tytułu nie pamiętam, o Amerykaninie uczącym się jakiej sztuki
walki. Z filmu pamiętam tylko dwie sceny :) Jedna - jak jego nauczyciel pokazuje mu cios, który nie
dotykając powala czarnego byka. Druga - ostatnia walka, koleś ubrany w złote kimono, poobijany
tak, że nie widzi na...
Witam, poszukuje filmu komediowego gdzie dziewczyna zamieniała się w wilkołaka. Spotkała pewnego chłopaka w którym się zauroczyła, a on powoli odkrywał jej prawdziwą naturę... chyba tak to szło... Nie wiele wiem, a jednak chciałbym znaleźć ten film :p
Czesc Wam! szukam pewnego filmu,mam problem aby go znalezc,poniewaz ogladalem go juz ladnych pare lat temu a caly czas siedzi mi w pamieci,ze wzgledu na okolicznosci w jakich go widzialem.Film byl o mlodej dziewczynie ktora z tego co pamietam zostala porwana(mozliwe ze przy tym zgwalcona) podejrzay o to byl chyba jej...
więcej
Poszukuje anime albo bajki z tych lat leciała wtedy w telewizji
akcja działa się w szkole gdzie w jednym z odcinkow zaatakowały ich roboty? Wtedy grupa dzieci/nastolatków w tym jedna dziewczyna (miała różowe włosy ) poszli do podziemia? Gdzie przenieśli się do innego świata? Najprawdopodobniej do komputerowego gdzie...
Witam. Poszukuję dość starego filmu, który był emitowany dość dawno w TV. Spróbuję streścić film.
Było kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia, młody żołnierz wracający do domu z misji, nie miał się gdzie podziać, szedł wzdłuż ulicy, skąd zabrał go starszy człowiek jadący samochodem. Mężczyzna był strasznie...
1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...