Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w którym anioł obwieszcza kobiecie w ciąży, że jej dziecko urodzi się martwe ponieważ w niebie nie ma ani jednej duszy, która miała by wstąpić w ciało nienarodzonego. Anioł daje też wskazówkę co zrobić by odwrócić gniew Boga. Kobieta oddając życie wypełnia niebo duszami, a jej dziecko rodzi się żywe i...

poleccie jakies komedie w starym stylu, lub parodie ale z nowszych lub jakichcs mniej znancyh do ktorych trudniej sie dogrzebac
ja polecam :
Superfast
Tooken
eko jaja
babcisynek

Zna ktoś jakieś filmy ze zbieglymi więźniami typu "ścigany"?

witam poszukuje filmu w ktorym wystepowała kobieta (jej imie to był tytuł filmu) ktora była rasistką ale uprawia seks z kazdym z kim chciała nawet z włąsnym bratem. Bardoz bym był wdzieczny jakby ktos mi podał nazwe tego filmu. Pozdrawiam :)

film w którym kobieta nie płaci rachunków i okazuje się że bank sprzedaje jej dom, nowi właściciele budują balkon na dachu

Hejka. Kojarzy ktoś może film na którego plakacie była dziewczyna, nastolatka w podejrzę rudych/brązowych włosach, ubrana w bilą koszulę z czarną wstążką, która szła korytarzem w szkole. Pamiętam tylko ten plakat filmu ;/ bardzo proszę o pomoc. Tytuł zaczynał się chyba na literę "N" ale nie jestem pewna.

Pamiętam strzępy tego filmu jeśli ktoś wie jak się film nazywa proszę o napisanie.
-
Pamiętam że było chyba 3 kumpli i w jaskini znaleźli coś jakiś kamień i jak na niego stanął ktoś to zyskiwał moce, później z tego co pamiętam przeżyła tylko 1 osoba. Wie ktoś co to za film ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

mam pytanie pomóżcie jaki nr ma ten odcinek Z ARCHIWUM X-CHINGA na podst opowiadania Kinga?bo nie umiem znaleźć?dzieki

Witam. Szukam filmu, w którym kobieta podróżuje do miasta i tam niespotykanie górę bierze wielka fala (możliwe, że Tsunami). Pokazany każdy szczegół zanim umiera. Przypadkiem ktoś ją ratuje i wraca do życia, po czym w jej życiu zaczynają dziać się różne dziwne rzeczy.

"skąd tyle gniewu w tobie?"
pytanie zadała prawdopodobnie kobieta, starsza.
mogłam je ciut przekręcić.
niestety dźwięczy mi w głowie tylko ta fraza