Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi mi o film Paradox http://fdb.pl/film/780178-paradox nigdzie nie moge go znalezc

Cześć,
Ostatnio przypomniał mi się film, który oglądałam bardzo dawno w tv nie wiem może 10 lat może więcej, niestety niewiele pamiętam, wiem jedynie że był to jakiś thriller/ sensacyjny pamiętam scenę jak zakopywano żywcem pewną kobietę i to by było na tyle..Może ktoś z was skojarzy ten film.

Witam . Poszukuję filmu z 2015 lub 2014 roku , w którym pewni rodzice są zamożni i w oddalonym od sąsiadów domu ( jest jeden sąsiad , który zostaje zabity na początku filmu ) organizują kolację dla swoich dzieci ( są w wieku 25-35 lat ) .dwóch braci i siostra ( jeden z nich miał dziewczynę taką jak satanistkę ), jeden...

więcej

Witam!
Jak w temacie. Film o samolocie sterowanym sztuczną inteligencją. Przez jakiś błąd atakował on cele z gry komputerowej.
Sceny?
Pamiętam , że tankując gdzieś w locie rozwalił taką rurę do tankowania. W finalnej scenie rozumie swoje błędy i poświęca się wlatując w śmigłowiec?

To był film o dziewczynie, która ma 6 zmysł musiała uciekać z klasztoru gdzie opiekowały sie nią siostry zakonne z powodu jej zdolności. Jakis aktor nie pamietam nazwiska miał ją wziąć w bezpieczne miejsce. Pamietam, że w filmie było coś takiego, że mieli oni płynąć ogromnym statkiem i ile ludzi zdążyło wejść tyle...

Raz widziałem taki film w którym żołnierze przechodzą przez jakiś portal, chyba na szkolenie, i jeden z nich dotyka czegoś w świecie do którego się przeniósł i po powrocie do normalnego świata świat zaczyna się zmieniać, wie ktoś co to za film? Bo chciał bym go od nowa obejrzeć ale nie pamiętam tytułu..

To był taki film o bogatej rodzinie która została napadnięta w domu, bo napastnicy byli przebrani za policję. Akcja rozgrywa się w domu na koniec dom płonie. Trzy osobowa rodzina matka ojciec i córka, córki nie ma w domu bo gdzieś poszła nic już dalej nie pamiętam

opowiadał o agencie,ktory byl w armii niemieckiej szpiegiem,pewnego dnia na wyspe przyjechal bardzo wazny general niemiecki,ten szpieg mial rozkaz go zabic,ale nie mogl,poniewaz ten general powiedzial mu,ze jest agentem Żydowskim i zacytowal mu zdanie po zydowsku,tamten zdembial i zaczeli wspolpracowac,zaprosil tego...

więcej

To był taki film o bogatej rodzinie która została napadnięta w domu, bo napastnicy byli przebrani za policję. Akcja rozgrywa się w domu na koniec dom płonie. Trzy osobowa rodzina matka ojciec i córka, córki nie ma w domu bo gdzieś poszła nic już dalej nie pamiętam