Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu w którym dwie rodziny kłóciły się o kilkunastomiesięczne dziecko(
dziewczynkę )
Pamiętam jak było widzenie
Przynieśli ją do pomieszenia a kobieta tak sama do siebie : W co ona cie ubrała
Film widziałem w latach 90

Szukam filmu o nastolatku detektywie który pomaga innemu detektywowi (chyba) rozwiązac
zagadkę kryminalną
Pamiętam że był jakis Myszka Malone
Chłopak zrzucił z okna fortepian
Wczesniej na pytanie czy nie za daleko się posuwa odpowiedział nie tylko do okna
Film widziałem w pierwszym półroczu 1994 roku.

Witam szukam jak w temacie filmu. Za dużo nie pamiętam ale spróbuję jakoś to opisać.
Pamietam, że był to film o jakimś obozie w którym przebywali jeńcy i zbliżał się koniec niemców tzn armia jakaś dochodziła do tego obozu i dowódca jakiś młody utykający za wszelka cene chciał zlikwidować ten obóz

ps. to nie jest...

więcej

KTO WIE GDZIE MOZNA ZAKUPIC TEN FILM DOBRZE ZAPLACE BŁAGAM ODPISZCIE siledz@poczta.fm

Witam potrzebuje pomocy nie pamiętam tytułu filmu ale tylko końcówkę płatny zabójca złapał swoja ofiarę i zaczyna z nim gadać jest fanem filmu i wydarzenia które opisuje ofiara porównuje do aktów, ale na końcu nie podoba mu się zakończenie więc uwalnia go żeby ten mógł wyznać miłości kobiecie z która współdziałał (...

Mam małą prośbę mianowicie biorąc pod uwagę wszystkich bohaterów z Avengards jak byście poukładali po kolei bym mógł obejrzeć tak jak bym oglądał serial odcinek po odcinku czy najpierw kapitana Ameryke czy zacząć może od Airomena zróbcie po kolei spis proszę z góry dzięki !

Szukam filmu ale nie znam tytułu. film opowiada o dziewczynie która chodzi do szkoły i tam poznaje typka, za którego pisze sprawdzian a on robi błąd w jej nazwisku. pamietam że była taka scenka w której dziewczyna spotyka przed sklepem kobiete nwm chyba to menelka xDD i dostaje od niej talizman.medalion.aumlet z trzema...

więcej

Hej mianowicie chodzi mi o scenę gdzie jest taka murzynka ona sobie siedzi jest na jakby takiej planszy dziwnie to wszystko wygląda wtedy przychodzi 3 gości pamietam dziadka i takiego jakby ogrodnika tego trzeciego nie za bardzo wszyscy oni jakby przylatują na ta planszę i śpiewają coś w stylu i`l make your bob bobs...

więcej

Witam wszystkich. Szukam tytułu filmu - poniżej krótki opis.

Akcja filmu rozgrywa się na jakiejś pustyni w USA czy coś takiego, generalnie opuszczona baza wojskowa, która jest "sprzątana" (likwidowana) przez wojsko. W trakcie sprzątania odkryte zostaje zabetonowane pomieszczenie z stalowym dużym pojemnikiem....

Witam

Szukam filmu w którym facet zakochuje się w dziewczynie. Później okazuje się, że jest ona córką gangstera/ bossa mafijnego, co go przeraża. Nie pamiętam fabuły ani daty premiery, jednak kojarzę jedną, ostatnią scenę.

Chłopak pojawia się z butelką wina/ szampana i chce się z nią pogodzić.