Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakieś filmy, w których główną role grają blondyn i czarnowłosa? dzieki za odpowiedzi ..

witam bardzo prosze o pomoc, poszukuje filmy wojenego azjatyckiego , rzecz sie dzieje ojciec mial 6 czy 7 synow ktorzy pojechali pomoc mu bo wpadl w zasadzke jest ranny i ginie synowie zabieraja jego cialo i chca wrocic do jego rodzinnej wioski po drodze sciaga ich zabojca ojca i pokoleji eliminuje synow az sam...

więcej

Ma ktoś kojaka po polsku? Nagrane chętnie bym się odwdzięczył za przesłanie bądź informację gdzie mogę znaleźć gdyby ktoś chciał pomóc to mój email mecenasjacek@gmail.com

szukam filmu azjatyckie kino akcji , kryminał , dramat, fabula pokrece cos moze ale trudno , główny bohater msci sie za zabojstwo brata swojego lekko upośledzonego który ginie z rak innego zabójcy, brat ginie w opuszczonej karuzeli na placu zabaw gdzie zabrał , czy to porwal nie w celu zrobienia krzywdy jakas...

Mam bardzo szczątkowe informacje, oglądałam kiedyś zwiastun i zapomniałam zapisać tytułu filmu nie wiem czy film juz byl emitowany czy jeszcze nie ale chyba był. Jest on o młodym chłopaku (jego ojciec o ile pamiętam nie żyje) lata za nim jakiś robocik taki mały biały (cos jak z wall.e tylko mniejszy) , chłopak odkrywa...

więcej

Witam serdecznie i proszę o pomoc:

GATUNEK: dramat, melodramat, przygodowy, wojenny
KRAJ: Wielka Brytania, kraje Bliskiego Wschodu
DATA PRODUKCJI: lata 90-te najprawdopodobniej

Dwóch przyjaciół z wyższych sfer społecznych, młodych oficerów brytyjskich(?) z kawalerii, idzie na wojnę, gdzieś w krajach "pustynnych"....

pare lat temu ogladałam bardzo fajny film, głównymi bohaterkami były policjanka Dennis i modelka swiadek morderstwa Jackie, dziewczyna widziała tylko reke z tatuazem mordercy, a w lodowce trzymała rajstopy zamiast jedzenia, wiecej niepamietam

Parę lat temu oglądałem, a raczej widziałem urywek serialu/filmu. Dobrze nie pamiętam co to było ale wbiło mi się w pamięć pewna scena: Dwie dziewczyny(Chyba prostytutki) dawały sobie zadania.

z Mifune i Marvinem "Piekło na Pacyfiku" czyli dwóch samotnych wrogów spotyka się na tej samej wyspie i są niejako zmuszeni do wspólnego egzystowania, myślę że większość kojarzy o co chodzi...

Moje pytanie brzmi czy był podobny do tego film tylko że nowszy? lata 80-te albo 90-te
Bo mam wrażenie że oglądałem taką...

więcej

J.w.