witam bardzo prosze o pomoc, poszukuje filmy wojenego azjatyckiego , rzecz sie dzieje ojciec mial 6 czy 7 synow ktorzy pojechali pomoc mu bo wpadl w zasadzke jest ranny i ginie synowie zabieraja jego cialo i chca wrocic do jego rodzinnej wioski po drodze sciaga ich zabojca ojca i pokoleji eliminuje synow az sam...
więcejMa ktoś kojaka po polsku? Nagrane chętnie bym się odwdzięczył za przesłanie bądź informację gdzie mogę znaleźć gdyby ktoś chciał pomóc to mój email mecenasjacek@gmail.com
szukam filmu azjatyckie kino akcji , kryminał , dramat, fabula pokrece cos moze ale trudno , główny bohater msci sie za zabojstwo brata swojego lekko upośledzonego który ginie z rak innego zabójcy, brat ginie w opuszczonej karuzeli na placu zabaw gdzie zabrał , czy to porwal nie w celu zrobienia krzywdy jakas...
Mam bardzo szczątkowe informacje, oglądałam kiedyś zwiastun i zapomniałam zapisać tytułu filmu nie wiem czy film juz byl emitowany czy jeszcze nie ale chyba był. Jest on o młodym chłopaku (jego ojciec o ile pamiętam nie żyje) lata za nim jakiś robocik taki mały biały (cos jak z wall.e tylko mniejszy) , chłopak odkrywa...
więcej
Witam serdecznie i proszę o pomoc:
GATUNEK: dramat, melodramat, przygodowy, wojenny
KRAJ: Wielka Brytania, kraje Bliskiego Wschodu
DATA PRODUKCJI: lata 90-te najprawdopodobniej
Dwóch przyjaciół z wyższych sfer społecznych, młodych oficerów brytyjskich(?) z kawalerii, idzie na wojnę, gdzieś w krajach "pustynnych"....
pare lat temu ogladałam bardzo fajny film, głównymi bohaterkami były policjanka Dennis i modelka swiadek morderstwa Jackie, dziewczyna widziała tylko reke z tatuazem mordercy, a w lodowce trzymała rajstopy zamiast jedzenia, wiecej niepamietam
Parę lat temu oglądałem, a raczej widziałem urywek serialu/filmu. Dobrze nie pamiętam co to było ale wbiło mi się w pamięć pewna scena: Dwie dziewczyny(Chyba prostytutki) dawały sobie zadania.
z Mifune i Marvinem "Piekło na Pacyfiku" czyli dwóch samotnych wrogów spotyka się na tej samej wyspie i są niejako zmuszeni do wspólnego egzystowania, myślę że większość kojarzy o co chodzi...
Moje pytanie brzmi czy był podobny do tego film tylko że nowszy? lata 80-te albo 90-te
Bo mam wrażenie że oglądałem taką...