oczywiście jacyś obozowicze i jakiś główny komendant Japończyk, kierujący się Bushido, ci jeńcy mieli radio ale im je znaleźli i mieli przekichane, tylko zeszło to na gościa bez nogi i komendant uznał to za niehonorowe żeby zabić kalekę, ten komendant był dosyć ostry ale równocześnie dyscyplina i honor, raczej nie miał...
więcejTo jest polska komedia w której facet zasiada zawsze na fotelu z kawą i zakłada nogę na nogę w bardzo specyficzny sposób.. Ma syna który jest trochę mało rozgarniety.. Pomocy
z randki Mirandy. Cecha charakterystyczna: przeszczepione wlosy
scena: kolacja w restauracji :)
dziekuje...
Witam tak jak w temacie, wiem jedyne ze pierwszy napis ktory sie pojawil na ekranie to THE CITY niestety w polowie reklamy wylaczylem i nie dowiedzialem sie co to za tytul, zdaje mi sie jest to gatunek akcji lub czegos podobnego, dziekuje z gory za odpowiedz pozdrawiam :)
Czy istnieje program lub strona z nie urzywanymi numerami telefonu żeby odebrac
sms tylko do zwetyfikowania konta na youtube
Poszukuję dwóch komedii angielskich.
Jedna z nich opowiadała o ludziach, mieszkających na jednej z wysp, w której co noc potwór zabijał ludzi, ale tylko tych, co byli nietrzeźwi, więc pozostali musieli być pijani, by nic im się nie stało.
Drugi film był zaś o potworze, który zabijał tylko osoby, które są...
Gdy byłam mała rodzice mieli na kasecie film. Był on o dwóch napakowanych bratach bliźniakach , jeden z nich był złodziejem a drugi policjantem. Wiem jeszcze że z tego filmu jest tekst "choćbyś trząchał dwa tygodnie ostatnia kropla i tak wpadnie w spodnie". Dużo razy oglądałam go jako dziecko a chciała bym zrozumieć...
więcej
Witam,
Pamiętam jeden wątek, ale jak przez mgłę. Mianowicie, prawdopodobnie podczas przyjęcia weselnego wyniesiono staruszka (trupa) na strych i włożono go do wanny(?), po czym podczas zabawy ten sufit zaczął przesiąkać. Ogólnie wiele się działo w tym filmie, na pewno był czeski, jednak nic więcej nie pamiętam :(...
Witam, szukam filmu odnośnie narkotyków. Opowiada on o otyłej dziewczynie, która poznaje pewnego chłopaka, który późnej dał jej trochę narkotyków za darmo i ona poczuła się ładna i prawdopodobnie grała ją już inna aktorka jak była pod wpływem, pózniej ten chłopak chciał od niej pieniądze i tak trafiła na odwyk,...
Szukam filmu.. film o grupie przyjaciół, ktorzy przyplywaja statkiem/jachtem na wyspe? mieszkaja w domku w lesie, zaczynaja po kolei umierac.. charakterystyczna rzecza jest grajaca pozytywka/lalka? grajaca przed domem.. ten jacht w trakcie filmu znika.. wiecej faktow nie kojarze niestety.. ktos cos ?