Witam ;) Szukam pewnego filmu niesttey pamietam tylko niektore epizody. Film opowiadal o rodzicach ktorzy stracili synka chyba w wypadku samochodowym, matka nie mogla sobie poradzic z jego smiercia, w jednej z koncowych scen, poszla wraz z mezem do baru dla dzieci aby urzadzic zmarlemu synowi urodziny (myslala ze synek...
więcej
Czy ktoś zna jakiś serial o bdsm?
Np. w Mr Robot był wątek, ale mało, może gdzieś jest więcej o takich osobach?
Cześć :) szukam filmów, seriali, gier itd. gdzie był motyw/scena podobnej do tej z XMen Days of Future Past gdzie Quicksilverl jakby spowalniał czas. Wiem, że taki motyw się pojawił w Justice League czy Angry Birds. Z góry dzięki ;)
P.S. A, i ma to być scena bardziej komediowa, aniżeli taki "slow-motion".
poszukuje filmu w którym bohaterka była bb gruba i niezbyt ładna, ale poznala chlopaka narkomana który jej dał troche za darmo i wtedy byla jakby pokazana zmiana jej punktu widzenia i ona sie stala ladna (wtedy ją chyba grała inna aktorka) i ogolnie wszystko bylo ladne ale tylko pod wplywem, i pozniej ten chlopak...
Szukam filmu. Oglądałem go w szpitalu, ale byłem tak nakręcony prochami które brałem, że ledwo co widziałem na oczy.
Pamiętam z niego, że były wulkany, dziwne istoty oraz OCZY, które same latały.
Myślałem, że to o mitologii ale przeszukałem w katalogu ze 30 filmów o mitologii, ale nie znalazłem tego filmu,...
Witam :) Jakoś tak wychodzi że najbardziej śmieszą mnie komedie w których wykorzystany został motyw podróży takie jak " Millerowie" , " Gang dzikich wieprzy <3 " , " W nowym zwierciadle , wakacje " czy " Zanim odejdą wody " Jeśli znacie , podajcie , jeśli nie to może po prostu polećcie jakąś komedię która waszym...
Hej :) mam pytanie, co to za tytuł filmu? Ogólnie to tak: jest małżeństwo z synem, mieszkają w dużym domu gdzieś na odludziu. Dom mają pod ochrona, alarm i tak dalej. I pewnego wieczora gdy faceta nie ma w domu a kobieta jest z koleżanka ktos wlamuje się do domu. Robi to sprytnie, bo mają maski, kamery zamazuja, albo...
więcej