Witam, szukam filmu o wloskich policjantach to chyba byla jakas grupa specjalna. Jeden z nich mial dwoch synow . Rozwodzil sie z zona. Pierwsza scena to jakas impreza gdzie jego zona sie upija i mowia mu zeby ja wzial do domu. Wiem ze byla tez scena na jachcie kiedy jego zona prosi drugiego policjanta zeby sie nim...
więcejWitam. Jedyna scena jaką pamiętam to (chyba zupełnie naga) kobieta zawieszona na drzwiach z rozchylonymi nogami i gościa z wiertarką, który w niej wierci (widać tylko jak krew na niego tryska). Film musiałby być z lat 70, ewentualnie wczesnych 80. Z góry dziękuje za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam
Męczy mnie, więc musze go znaleźć, a mało pamiętam. Jakieś przyjęcie, nudne i bez sensu, nie można z niego wyjść. Zaczynają mordować ludzi Dwie dziewczyny, albo jedna ucieka, ale na koniec okazuje się, że nie ma szans. Zapalają latarnię w ogrodzie i okazuje się, że palą się one wszędzie. Taki sobie horror, ale nie daje...
więcej
Nie pamiętam dużo szczegółów, polski film w kolorze. Młoda dziewczyna olana przez matke, zostawiona sama sobie, pod koniec filmu "porwała" dziewczynke z przed domu i chciała zastąpić jej matke, ale potem ją oddała. Ogólne szczegóły jakie pamiętam to:
-kąpała się w misce
-w szkole kazali jej ćwiczyć na wf w majtkach...
hej :)
Japoński film... o jakichś uczniach którzy mają jakiś system żeby sobie pomóc i zdać jakiś super ważny test...
Film miał akcje prawdopodobnie w przyszłości, może jakieś postapo. Widziałem go około 2000 roku. Możliwe że grał JCVD ale nie jestem pewien. Film zaczyna się kiedy główny bohater jest dzieckiem. Jego rodzina zostaje napadnięta przez bandytów. Związują ich drutem kolczastym i wieszają nad studnią lub jakąś przepaścią....
więcej
jak wyżej, jak to znaleźć? bo coś mi się zdaje, że ktoś kto tworzy ten portal o takiej opcji zapomniał...