Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć ! Potrzebuje pomocy i nie mogę dać za wygraną. Kiedyś gdzieś w przedziale od 2002-2005 prawdopodobnie na TVP leciała bajka o Farmie i rodzinie która ja zamieszkiwała oraz o dwóch kosmicznych stworkach jeden był fioletowy drugi zielony l. Coś mi świta w pamięci ze jeden ze stworów to był Gorpuś . Farma ta tez...

Film w którym mały chłopak wypadł przez okno bo chciał złapać kota po czym chłopiec umarł. To chyba było dziekco sasiadow i ta kobieta to widziała a miała swojego syna

Inwazja stworów/ zwierząt 10x większych od psów, na 4 łapach. Osobnik alfa komunikował się z nimi jakimś sygnałem które były odbierane przez ich wielkie uszy, albo osobnik alfa miał wielkie uszy i wysyłał sygnał ...
Akcja toczy się w czasach walki wręcz. Broń niepalna. Poruszanie się chyba na koniach...
Stwory te tak...

więcej

Może być ciężko o odpowiedź, ale bardzo mnie interesuje, czy to z jakiegoś filmu lub serialu:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=140123278868599&set=a.136293159251611

Kto zna tytuł filmu który opowiadal o samotnej matce która wychowywala corke i przybyła do małej miejscowości gdzie spotkała swojego byłego chłopaka że szkolnych lat. On ma żonę i syna. Chcąc sprawdzić czy coś oboje do siebie czują pocałowali się ale potem stwierdzili ze nie czują już nic do siebie. O pocałunku...

Bajka była animowana, były w niej niskie trole, przypominały troskliwe misie trochę, miały dosyć krzykliwe kolory i ogólnie sama bajka była dosyć schizowa. Coś chodziło o jakieś przejęcie królestwa i chyba porwanie kogoś. VHS miał na pewno różowe opakowanie ale totalnie nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Z góry dziękuję...

więcej

Szukam filmu w którym główna bohaterka była na basenie i nagle dostała szoku i przestała mówić. Tu zaczęła się opowieść jej historii życia. W skrócie była jeńcem przez kilka lat w jakimś tam państwie. Była tam gwałcona i bita. Okazało się że jest w ciąży. Ktoś pomógł przemycić noworodka z więzienia tak aby go nie...

Czy jest gdzieś możliwy zakup maski z dubbingiem canal + na dvd?

Dzisiaj na Fejsie oglądałem Toma i Jerrego
Tom dorwał kacze jajo i chciał je zjeść.
Rozbija jajko a tu wyskakuje kaczątko.
Kaczątko chowa się do nory Jerrego a potem do jego łóżka
Tom na koniec dostaje wycisk od taty kaczuszki.
To serial czy pojedyńczy odcinek ?

den jak na plaży dziewczyna rozdeptała dzieciom babki z piasku(czy kopneła),,drugi jak dziewczyna w sandałach rozdeptała papierosa