Witam. Podajcie proszę wszystkich lektorów Lody na patyku 6 jakich znacie. Chodzi mi o wersję na vhs.
Wczoraj oglądałam kota w butach 2 i tam były połączone postacie z innych bajek. I pytanie czy jest może jeszcze jedna taka bajka w której są inne bajki? A dokładnie złotowłosa i trzy misie. Znam tą bajkę ale nie wiem skad i mam przed oczami dokładna animacje postaci a nie mogę nic znaleźć. Było może to kiedyś tez w...
https://www.reddit.com/r/poland/comments/116f7sr/looking_for_a_polish_cartoon_th at_aired_in_the/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm _term=1&utm_content=share_button
Autor tematu szuka tytułu animowanego filmu lub serialu z lat 70/80 o żółwiu. Film lub serial był emitowany we Francji.
Witam , poszukuję filmu z dzieciństwa, którego fragmenty utkwiły mi w głowie. Tytuł filmu, jak pamiętam z wypowiedzianych słów lektora, brzmiał " Zielony lód ( lud) i na pewno nie chodzi i film z Omarem Sharifem . Drugą opcją mógł być " Kryształ górski ". Tą drogą go nie znalazłem , ponieważ wiadomo, że tytuł swoje a...
więcejWydaje mi się, że to był film ale mógł też to być serial, bo nie mogę tego znaleźć ani na jednej ani na drugiej liście obejrzanych. Rzecz dzieje się gdzieś na którejś wojnie, nie pamiętam czy to była wojna historyczna czy to była tematyka fantasy. Pamiętam scenę, w której główny bohater spotyka przyjaciół z...
Witam. Nie wiele pamiętam z filmu. Mężczyzna mieszkający gdzieś w lesie (pustkowiu) zostaje zaatakowany przez mężczyznę,który chce się na nim zemścić (za coś co zdarzyło się w trakcie wojny lub innych działań wojskowych) pamiętam że była tam scena rozstrzelania kilku ludzi i główny bohater oszczędził tylko jednego...
Czy 6 rząd po środku będzie w porządku na zwykłe 3D? Nie będzie za nisko? Podobno klasyczne 3D (nie Imax) lepiej wypada w środkowym rzędzie, ale chętnie poczytam Wasze opinie.
Szukam filmu już kilka lat. Nie jestem wstanie się dokopać no starego mojego wpisu. Pamiętam wzzytsko urywkami więc przepraszam za haos.
Chłopak był chyba uzależniony od gier. Pamiętam fragment jak grał w grę a w niej były Japońskie budynki, i drzewa kwitnące na różowo. Spotkał tam dziewczynę. Ogólnie to szukał...
Szukam filmu (powinien byc dosyc znany) ktorego nie moge sobie przypomniec.
Jest to czas okolo II Wojny Światowej, charakterystyczna scena gdzie zbieg ucieka przeplywajac przez zbiornik wodny a potem tropiacy go nazista sam na sobie sprawdza z czasomierzem ile wytrzymac moze w lodowatej wodzie. Dalbym sobie reke...