Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmów w 3 kategoriach/tematach:

1. Śledztwo dziennikarskie (oglądałem: Wszyscy ludzie prezydenta, Spotlight, Czwarta władza, Tajne źródło).

2. Symbole (oglądałem adaptacje książek Dana Browna).

3. Zagadki językowe/matematyczne etc. (oglądałem Początek, Gra tajemnic)

4. Finanse (oglądałem Wilk...

więcej

Kiedyś (okolice 2008 roku) na portalu cda były sekcje z grami i animacjami flash. Pamiętam, że oglądałem tam pewien głupkowaty polski film animowany dla dorosłych. Zawierał on sporo przekleństw i jakiś motyw pobytu/ucieczki z więzienia (podczas której w tle leciał utwór "Strachy na Lachy - Raissa"). Była tam też scena,...

więcej

Powiem co pamiętam.
Główna postacią była prawdopodobnie kobieta, jej ojciec był wrogim charakterem.
Ogólnie to serial fantasy gdzie dużo osób miało rożne moce.
Pamiętam ,że kobieta uczęszczała do jakiegoś baru dla magicznych czy coś w tym stylu gdzie właściciel był karłem, co się pózniej okazało ,ze był on jednym z...

więcej

Szukam filmu o lekko upośledzonym mężczyźnie, i jego przyjaźni z dziewczynką. W pewnym momencie oskarżają niesłusznie tego mężczyznę o pedofilię. Zna ktoś tytuł?

Jakie znacie thrillery erotyczne z Włoch do 2005 roku i wcześniejsze.

Oglądałam to dosyć dawno, był to horror lub thriller. Raczej na oewno sprzed 2016. Z tego co pamiętam, główną bohaterką była młoda dziewczyna rpacująca jako sprzątaczka na dworcu/lotnisku lub stacji benzynowej. Zostaje ona porwana i sprowadzona do domu pary psychopatów/sadystów, którzy traktują ją jakby była ich córką....

więcej

We are the best and Unique producer of HIGH QUALITY Undetectable counterfeit Banknotes.
With over a billion of our products circulating the world. We offer only original
high-quality counterfeit currency NOTES. We ship worldwide. We also print and sell Grade A
banknotes of over 50 currencies in the world. Here is...

więcej

We are the best and Unique producer of HIGH QUALITY Undetectable counterfeit Banknotes.
With over a billion of our products circulating the world. We offer only original
high-quality counterfeit currency NOTES. We ship worldwide. We also print and sell Grade A
banknotes of over 50 currencies in the world. Here is...

więcej

Cześć i czołem, jak w tytule:
Szukam filmu o dziecku, które przez problemy z genami dorastalo kilka razy szybciej. Pamiętam, że film pokazywał zarówno rozwój w łonie matki, potem w szkole podstawowej dzieciak wyglądał jak dorosły mężczyzna, bo z powodu modyfilkacji genów jego ciało rozwijało się (chyba) 7 razy...

Android jest idealną kopią naukowca - jego twórcy, który marzy o locie w kosmos. Ma tam być wysłany humanoid. Wcześniej poznaje kobietę, w której się zakochuje z wzajemnością i zamienia się z swoim ludzkim wzorem, który leci jako android w kosmos i jest z tego powodu szczęśliwy. Android zajmuje miejsce i żyje zgodnie z...

więcej