Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co robi na planie? Wady i zalety?

witajcie. Tak jak w temacie poszukuję filmów związanych z samolotami, terrorystami na pokładzie, porwaniami samolotów, katastrofami ) będę wdzięczny za pomoc :) POZDRAWIAM

Hej.
Dawno temu, szkrabem będąc, oglądałam w TV pod nieuwagą rodziców film, który do teraz nie daje mi spokoju i mam nadzieję z Waszą pomocą go odnaleźć.
Sprawa ma się następująco - film opowiada o mężczyźnie, który z jakiegoś powodu, być może w wyniku pożaru, lub chemikaliów, doznaje poważnego uszkodzenia twarzy....

więcej

Od kilku dni chodzi mi po głowie film, z którego niestety pamiętam tylko 1 scenę. Kobieta, ok. 40 lat jedzie autem z dorosłym synem. On wychodzi, rozmawia z kimś i ktoś go pyta czy to jego kobieta, a on mówi, że nie, że matka. Ta kobieta była bardzo wystrojona, usta pomalowane na czerwono, miała chyba brązowe włosy i...

więcej

Pamietam ze film nazywal sie "wyspa tajemnic" "tajemnicza wyspa" czy cos w ten desen i odrazu uprzedzam - to nie film z dicaprio. Grupka przyjaciol wybiera sie na impreze na posiadlosc jednego z nich umiejscowiona na bezludnej wyspie. W drodze na wyspe dowiaduja sie ze na lodzi byla ukryta czarno wlosa dziewczyna. Gdy...

więcej

Witam,

To mój pierwszy post, i szukam filmu o tematyce więziennej, nadawany był parę dobrych lat temu na tvp, (chyba w kilku częściach) może coś ala mini serial.

Jedyna scena którą sobie przypominam, to w jakimś areszcie siedział czarny boss mafii, i dostał wyrok śmierci (wysłany jako grzebień) do jego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jest to komedia kryminalna. Zona oficjalnie jest stomatologiem/prawnikiem/nie pamietam, a tak naprawde jest dealerem narkotykow, o czym jej maz nie wie. Wyjezdza w sprawach biznesowych, a w miedzyczasie meza odwiedzaja jej dawni wspolnicy/gangsterzy. Wydaje mi sie, ze pierwszy z nich unieruchamia meza i otwiera kazdemu...

więcej

Witam! Poszukuję filmu podobnego do Modelki z tego roku. Głównie chodzi mi o brutalny opis świata mody, o wykorzystywaniu nieświadomych całego zła dziewczyn, romanse itp. Z góry wielkie dzięki :*

był taki film o chyba Bondzie a jednym z przeciwników był taki Hindus co rzucał piłą tarczową która cięła niczym w cyrkularce że np. jak tym rzucił to potrafiło całe pomieszczenie rozpierdzielić, film śmigał już w czasach VHS więc strzelam że 70-80 kojarzy kto?