Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Leciał na TVP1 lub 2 jakieś 10-15 lat temu. Osadzony był w Ameryce w 19, może początkach 20 w. Scenografia, kostiumy - wszystko stylistycznie przypomina taką typową Amerykę z westernów.
Chyba każdy odcinek opowiadał inną historię (dramat, thriller), ale wyróżnikiem serialu były zaskakujące twisty fabularne i pomysły....

więcej

Film opowiada o bezdomnym ktory pewnego razu go przygarnela do siebie jakas kobieta chyba (Sandra Bullock) Ona jest dziennikarka w chyba w jakies gazecie i uczyc go manier jak powinien sie zachowywac a pozniej sie w nim zakochuje.Czy ktos kojarzy tytul filmu??

Dzisiaj natknęłam się na zdjęcia z planu pewnego filmu i zauważyłam że sceny, które w filmie działy się wieczorem bądź w nocy, były kręcone w dzień. Być może były to zdjęcia z prób, a faktyczne sceny, które znalazły się w filmie nakręcone były po ciemku, ale nasunęło mi się w związku z tym pytanie: czy stosowane są w...

więcej

Tytuł filmu gdxie dziewczyna siedzi i pisze z sąsiadem... Ona puka on odpowiada a go w domu Nie ma

Interesują mnie filmy, w których ta osobowość została rzeczywiście ukazana, a nie potraktowana po macoszemu na zasadzie " jest psychol,zabija, nie wiadomo o co mu chodzi". Dlatego piły sriły, teksańskie masakry, w skrócie - horrory - nie interesują mnie, wolałabym coś na poziomie

Szukam filmu z dawnych lat, w którym koleś (kolesie) szukali jakiegoś skarbu (lub czegoś podobnego), a wskazówki do tego znajdowały się na tatuażach na ciałach kobiet. Czy ktoś kojarzy tytuł, bo Google mi nie pomaga.

Widziałam tutaj stary temat o podobnej tematyce, jednak nie do końca opis był spójny i tam ostatecznie chodziło o inny film. Ten oglądałam w latach 90-tych, wyglądał na mniej więcej zrobiony w tamtym czasie. Tutaj chodziło ewidentnie o syna diabła, pamiętam jakieś zakapturzone postacie lub coś mi przebija, że jego...

Zna ktoś takie?? najlepiej z lektorem i żeby też trzymał w napięciu.

Witam,szukam filmu lecz nie pamietam tytulu tylko tyle ze dwoch braci czy kolegow jezdzilo VW ogorkiem T1 z zapasowym kolem na przodzie zaraz pod szyba potem stalo sie tak ze jeden z nich kajs pojechal i mial wypadek czy go zabili a drugi poszukiwal go moze ktos zna tytul tego filmu jest to raczej dosc stary film...

Jakie marki butów ma na sobie Rocky, skradając się za kucającym po łom Alexem w górnym przedpokoju? Czekam na odpowiedź!