Witam,
To mój pierwszy post, i szukam filmu o tematyce więziennej, nadawany był parę dobrych lat temu na tvp, (chyba w kilku częściach) może coś ala mini serial.
Jedyna scena którą sobie przypominam, to w jakimś areszcie siedział czarny boss mafii, i dostał wyrok śmierci (wysłany jako grzebień) do jego...
Jest to komedia kryminalna. Zona oficjalnie jest stomatologiem/prawnikiem/nie pamietam, a tak naprawde jest dealerem narkotykow, o czym jej maz nie wie. Wyjezdza w sprawach biznesowych, a w miedzyczasie meza odwiedzaja jej dawni wspolnicy/gangsterzy. Wydaje mi sie, ze pierwszy z nich unieruchamia meza i otwiera kazdemu...
więcejWitam! Poszukuję filmu podobnego do Modelki z tego roku. Głównie chodzi mi o brutalny opis świata mody, o wykorzystywaniu nieświadomych całego zła dziewczyn, romanse itp. Z góry wielkie dzięki :*
był taki film o chyba Bondzie a jednym z przeciwników był taki Hindus co rzucał piłą tarczową która cięła niczym w cyrkularce że np. jak tym rzucił to potrafiło całe pomieszczenie rozpierdzielić, film śmigał już w czasach VHS więc strzelam że 70-80 kojarzy kto?
Witam serdecznie i proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu francuskiej komedii. Oglądałam ją w telewizji, w weekend między 23 a 25 września.
Pewien francuski, niepozorny ;) programista wybrał się na imprezę, gdzie koleżanka jego przyjaciółki przepowiedziała mu, że już niedługo wśród zieleni spotka swoją miłość....
Szukam filmu który oglądałem dawno temu. Akcja filmu działa się na pokładzie łodzi podwodnej z napędem atomowych (chyba). Cała akcja filmu polegała na tym ze reaktor który napędzał tę łódź popsuł się i trzeba było wejść tam gdzie on był i było też promieniowanie. Okazało się jednak że na statku nie ma odpowiednich...
Witam
Proszę o pomoc.Pod koniec lat 80-tych lub na początku lat 90-tych w TVP przeważnie w Wigilię emitowany był film dla dzieci chyba o tytule Gwiazdkowy Prezent. W necie nie mogę go jednak znaleźć. Był to film fabularny o Tygrysie i mni. Myszce którzy zastanawiali się jaki prezent dostanie dziecko (W końcu pod...
Witajcie forumowicze! Akcja filmu którego szukam odbywała się na statku pasażerskim, w czasie rejsu dochodzi do morderstwa jednego z pasażerów, następnie prowadzone jest śledztwo przez obecnego tam detektywa, każdy z obecnych przedstawia swoją wersję i jest ona pokazywana w filmie z punktu widzenia każdego z nich,...
Grupa nastolatków była w lesie( od tego momentu oglądałem) w którym dziewczyna pokłóciła się z chłopakiem i uciekając zdenerwowana natrafiła na duży stary budynek. Weszła do niego a jakiś facet zamknoł ją w pomieszczeniu. Wyglądało to na początku że chce ją zabić ale on ją chronił jak się później okazało przed...