Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu (podejrzewam, ze z gatunku thriller), w którym akcja głównie rozgrywa sie w lesie. Ze względu, ze film oglądałam 12 lat temu, z wątków, które pamietam to jedynie to, ze zabójca swoje ofiary zakopywał w lesie, konkretnie w miejscu, którym niegdyś był kurnik. Kolejny wątek, który kojarzę to gdy głównemu...

więcej

Czy kojarzy ktoś taki film (chyba jedynie na VHS) "Obrońcy zwierząt" prawdopodobnie z lat 80-tych? Pamiętam ten film z dzieciństwa, akcja dotyczyła mniej więcj nielegalnych eksperymentów na zwierzętach na jakiejś wyspie i wyprawie (o ile pamiętam grupy kobiet?) by je ratować. Bardziej niż o sam film chodzi mi o ścieżkę...

więcej

ten nowy film "Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie" ma jakąś zbieżność z "Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy"? bo się tak zastanawiam czy muszę obejrzeć "Przebudzenie mocy" żeby potem nie umknęło mi coś z "Łotra... ", to nie tania prowokacja naprawdę nie specjalnie darzę sentymentem Star Wars, aha i jeszcze jedno, mam...

Jakie Polecacie Filmy o Narciarstwie?

Szukam filmów o koszykówce. Trenera już oglądałem :) pomożecie?

Życiowy nieszczęśnik, nikt o nim nie pamięta, zapomnieli nawet o jego urodzinach, został uznany za zmarłego, a nadal żył, postanowił przyjść na własny pogrzeb.Komedia.

Kiedyś leciał taki film, w którym uczono dzieci kraść. Na sznurka były uwiązane dzwoneczki i dzieci miały za zadanie ukraść coś tak aby nich nie ruszyć. W momencie gdy dzwoneczek zadzwonił to musiały zacząć próbę od nowa. Kojarzy może ktoś z Was tytuł?

Poszukuję filmu, który oglądałam bardzo dawno temu, pamiętam tylko, że były w nim elementy fantastyczne i na koniec był taki moment, że w jakimś polu płonęła cała szopa, a w środku ktoś był uwięziony i nie pamiętam czy jakaś dziewczyna czy chłopak starał się tego kogoś uratować

Poszukuję filmów lub seriali podobnych do Mr.Robot na płaszczyźnie zaangażowania widza w to co się dzieję. Filmu/serialu pełnego niedomówień, zagadek, dziwnego, wymagającego myślenia i wyciągania własnych wniosków, nie dającego odpowiedzi na wszystkie pytania lub dającego odpowiedź dopiero na końcu. Może być to ciężkie...

więcej

Gościu przenosi się w czasie do 2 wojny światowej.Pamiętam tylko jedną scenę.Siedzi sobie gościu w pokoju przesłuchań aresztowany przez Naziste.A ten ma w ręku laptopa/telefon i pyta się co to ? a więzień mu mówi że to telefon/laptop a hitlerowiec strzepi ryja że to nie jest komputer i pokazuje "Komputer" z czasów 2...

więcej