Jak w tytule. Szukam filmu który dzieje sie lub był nagrywany w 2000 w większości w Warszawie.Żeby zobaczyć jak ta Warszawa wyglądała (ale nie tylko centrum) czyli pewnie w większości filmy z 2001 roku, bo musiały być nagrywane w 1999 albo 2000, z góry dziękuje, bardzo mi zależy.
jak jakaś dziewczyna zamieszkała u kogos i probowala rzadzic sie,kladla nogi na stole,lecial w nocy w tv kiedys
Szukam filmów niemieckich do 2001 roku i wcześniej z gatunku dramat które opowiadają o mezu który znęca się nad żona.
Szukam filmu, który rozpoczyna się nocną sceną ucieczki młodego chłopaka z jakiegoś chyba katolickiego sierocińca. Podczas ucieczki ginie jego dziewczyna, a później następuje przejście do momentu, w którym jest już dorosły i chyba zajmuje się kradzieżą. Leciał w telewizji w latach mniej więcej 2006-2010.
Meszczyznie ginie kobieta po czym po pewnym czasi widzi ja na ekranie kina w jakims filmie nie wiem czy dobrze zapamietalem film dosyc nowy mysle ze amerykanski z lat 2015-20
Cześć, szukam filmu, który kiedyś oglądałem. Na pewno jest z Azji, ale nie pamiętam dokładnie z jakiego kraju.
Kobieta ma męża, ale poznaje chłopaka, z którym jest przy basenie. Będąc w wodzie on chce ją pocałować, ale wyłapuje liścia. Ona jest ubrana w czerwoną sukienkę. Pada deszcz, na pewno było zbliżenie na...
Kilka lat temu w telewizji ogladalam fajny thiller, ale nie pamietam tytulu. Akcja dzieje sie we Wloszech. Mezczyzna zabiera swoja nowoposlubiona zone w rodzinne strony. Jego wuj ksiadz ma byc ogloszony swietym bo czynil cuda miedzy innymi wskrzesil kobiete w ciazy by urodzila dziecko. Kobiete zaczynaja meczyc wizje,...
więcej
Co się stało z oznaczeniami filmów ??
Wcześniej z wyszukiwanych tytułów mogłem wyeliminować tytuły które widziałem lub nie chciałem oglądać. Teraz muszę przeszukiwać całe to g..... Masakra, jak można zrobić poprawę strony, pogarszając efekty. Poprawcie to proszę !!!!
Takiego tematu chyba jeszcze nie było. Coś ala Hydepark.
Zaprezentujcie siebie, co oznacza wasz nick na fb, jak jest to związane z filmem, co oznacza zdjęcie w tle i co oznacza wasz opis, np. ja mam cytat z filmu "Aniołowie o brudnych twarzach" ponieważ ten film ma już około 80 lat, obejrzałem go przypadkiem...