Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podajcie proszę maxxx po trzy tytuły , zobaczymy który z nich będzie pojawiał się najczęściej :) .

Poszukuje nazwy filmu, pamiętam, że było to o dawnym Eipcie i była scena z wyciąaniem mózu haczykami? Jaki to film mumia?

Było trochę takich filmów, seriali i animacji, ale jaka jest wdg. was najlepsza historia. Sam gotuję, więc lubię też oglądać historię tego typu czy to : Rattatouille, Szef czy wiele innych, ale wdg. mnie najlepsza historia tego typu to "Shokugeki No Soma" anime o lekkiej fabule, ciekawych postaciach i pysznych...

film zaczyna sie w domu w nocy jest córka ojciec matka. ktos włamuje sie do domu i ojciec goni go i zabija baseballem na przodzie domu na dworze. Potem okazuje sie ze to nie była prawda że on nie ma rodziny i to nie miało miejsca. Bohater nie jest chyba człowiekiem ale moge sie mylic

Witam otóż miałem kiedyś na video bajke nie mam pojęcia tytułu a pamiętam kilka szczegółów. Mianowicie wiem że było tam coś o kopalni o jakiejś dziewczynie i była jakaś magiczna nić i z tego co pamiętambto na końcu było w cholere wody i dziewczyna sie trzymała kamienia. Wiem to może mało szczegółów mało z tego pamiętam...

więcej

Witam otóż miałem kiedyś na video bajke nie mam pojęcia tytułu a pamiętam kilka szczegółów. Mianowicie wiem że było tam coś o kopalni o jakiejś dziewczynie i była jakaś magiczna nić i z tego co pamiętambto na końcu było w cholere wody i dziewczyna sie trzymała kamienia. Wiem to może mało szczegółów mało z tego pamiętam...

więcej

więcej

więcej

Witam, poszukuje filmu z tego co pamietam, byla tam kobieta jadaca samochodem chyba do rodzinnego miasta w którym miała bliska przyjaciółke która zostala zamordowona kiedy byly male.Pamiętam też, że ją nawiedzała jako dziecko i dawała wskazówki apropo znalezienia mordercy. Na koniec filmu okazuje sie ze morderca byl...

więcej

Siema, szukam jakichś ciekawych pozycji z mrocznym gotyckim klimacie, najlepiej thriller albo horror. Wymienie tytuły jakie oglądałem i zapamiętałem:
- Van Helsing (fajne)
- Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street (fajne)
- Inni (takie sobie)
- Kobieta w czerni (słabe)
- Jeździec bez głowy...