Dawno temu, kiedy w naszych domach królowały magnetowidy, filmy oglądało się na VHS, a DVD nie istniało spotkałem się z reklamówką pewnego filmu animowanego. Kompletnie nie wiem o czym on był, ale wypiszę to co zapamiętałem :D
1) Indyjskie bóstwa i bestie.
2) Książę (albo ktoś w tym rodzaju) i księżniczka (bo jak...
witam
szukam filmu, horroru w ktorym byl czarny potwor troche podobny do ptaka bardzo duzy mial czarne skrzydla, byla scena w ktorej skoczyl na samochod, oraz na koniec taka w ktorej wyladowal w lesie
byl jeszcze jakis chlopczyk w zoltej przeciwdeszczowej kurtce
Szukam filmu moze ktos zna .. Chlopiec traci matke przy swoich narodzinach.. Wychowuje go babcia z ojcem. Pewnego dnia gdy ojciec go uderza i ten krwawi nagle umieraja ojciec i babcia. Chlopiec trafia do.domu dziecka tam tez przez niego umieraja .. On ucieka do lasu tam zamieszkuje .. Pewnego dnia poznaje dziewczyne...
więcejCzy tylko mnie się wydaje, ze usunięcie tej postaci pod koniec drugiej serii było największym błędem twórców? Wyobraźcie sobie jego obecność gdyby był w trzeciej.
Znacie jakieś filmy, gdzie aktor wciela się w psa/kota/konia itp? Potrzebuję do szkoły :) Pozdrawiam
Witam szukam filmu na poczatku udając gliniarzy napadają na dom zabijają wszystkich poczym się orietuja ze pomylili domy.puzniej kobieta wynajmuje ich do brudnej roboty.Zgory dzieki
Witam,
jak w temacie poszukuję filmu, w którym do pewnego miasteczka przybywa detektyw bądź dwóch (nie pamiętam dokładnie) i zajmują się pewną sprawą (bodajże morderstwa). W filmie chodzi o to, że całe miasteczko (bądź prawie całe) to jeden wielki spisek - tzn. ludzie zmówili się razem, żeby uniemożliwić detektywowi...
Dziewczyna jadąca pociągiem zostaje napadnięta przez grupkę wyrostków, jest gość, który to widzi, ale jego też tłuką, do utraty przytomności i pamięci.
Przez cały film odtwarzają po kolei "scenariusz" napadu i wcale nie wiadomo jaka była prawda. Zakończenie jest zaskakujące.
CO TO ZA FILM? Od 5 dni nie mogę sobie...
była to komedia romantyczna familijna chyba z 2005-2013 coś takiego nie starsza o 13 letnim chłopcu który poznał dziewczynę na treningach judo albo karate. Zakochał się w niej. Jego rodzice się rozwodzili i razem z ta dziewczyna szukał domu dla taty żeby mieszkał blisko no i oczywiście żeby pogodzić rodziców. Ona...