Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, z tych najnowszych. Akcja dotyczy klonowania "wielkich tego świata" m.in. Michała Anioła oraz Jezusa Chrystusa. Ktoś kojarzy, bo nie mogę sobie przypomnieć tytułu.

Jakie to jest złe, brak mi słów. Rzadko porywam się na pisanie opinii, ale ten film tak mnie zmęczył, że chciałem wyjść w połowie i czuję, że muszę coś napisać. Humor prostacki i wciskany na siłę. Rodem z stand upów, jak już ktoś na forum zaobserwował. Postacie przerysowane i odgrywane również w sposób przerysowany....

więcej

No właśnie dlaczego istnieją amatorzy produkcji zupełnie beznadziejnych i za co takie filmy lubimy ?

Spotkanie po latach. Kobieta spotyka po latach swoją miłość z czasów liceum. Oboje chcieli sprawdzić czy coś jeszcze do siebie czują i pocałowali się ale potem stwierdzili ze dawne uczucie przeminęło. Podajcie proszę propozycje filmów z taką fabuła.

szukam filmu z dzieciństwa ale pamiętam tylko jeden fragment jak dziewczyna przechodziła a obok tak jakby pozytywki tańczyły a na koniec jej oczy stały się czarne, po tym wszystkim jadła posiłek z matką/królową jak wyszła na zewnątrz czekał na nią jakiś koleś zaczął do niej rzucać jakimiś kulą albo kulami i jak zaczęli...

więcej

Początek filmu zaczynał się od drobnego pijaczka, który został ostrzelany w szopie.

Nie można utworzyć nowego wątku pod filmem, dostałem bana czy Wy też nie możecie?

Widziałam to może w 2015. To film animowany w 3d. Postacie z kreskówki fantazy przenoszą się do "prawdziwego świata" a wraz z nimi złe postacie pod nazwą...smarki? Postacie te są z telewizora. Na końcu animacji jest scena jak z telewizora wysypuje się popcorn. Z tego co pamiętam to postacie z kreskówki są mniejsze niż...

więcej

Oglądałem Zadziwiającego Maurycego tylko że z polskim dubbingiem. W tym filmie występuje między innymi Emilia Clarke jako aktorka użyczająca swojego głosu ale ponieważ jej głosu nie słyszałem to jej nie oceniłem choć Filmweb na to pozwala. Obstawiam że mało kto z oceniających tu ten film obejrzy go wersji angielskiej....

więcej

Jest taka strona, na której można wpisać tytuł filmu i wyświetlają się informację dot. scen które np. mogę przestraszyć kogoś z arachnofobią, albo scen ze śmiercią zwierząt/dzieci itp. Czy ktoś kojarzy tę stronę?