Przepraszam za chaotyczny opis, ale ostatnio przypomniala mi sie scena z dziecinstwa gdy wlasnie ogladalam w telewizji katem oka film i bardzo chcialabym sie dowiedziec co to. Bylo to pewnie okolo 8 lat temu (jestem nastolatka), ale film mogl byc starszy. Na prw o byl polski. Scena, ktora pamietam to wypadek...
Szukam filmu romantyczno-psychologicznego.
Jest dosyć znany leciał kiedyś w telewizji.
Jest o chłopaku który po latach przyjeżdża do swojej przyjaciółki i wyznaje jej miłość ona jej nieodwzajemnia i każe mu odjechać i on odjeżdża potem dowiaduje sie ze on jest chory psychicznie i postanawia go odnaleźć by nie...
Jak się nazywała ta japońska kapela z filmu "Kill Bill" w knajpie u Charliego Browna? Ta w której grają kobiety takie standardy rockandrollowe...
Wydaje mi się że był jakiś film dokumentalny o nich, który mógł lecieć w tv jakiś czas temu zna ktoś?
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać.
Można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał, przyjmujemy, że 5. Zaleca się...
Witam,
Bardzo proszę o pomoc! Poszukuję pewnej komedii (myślę, że romantycznej), która widziałam ostatnio w tv, ale tytułu..zapomniałam. Wydaje mi się, że składała się z trzech wyrazow, ale bez ręki chodzić nie chce ;)
Komedia Hiszpańska (bohaterowie wspominali coś o Barcelonie). Główna bohaterka jest młoda...
Szukam filmów diametralnie podobnych do "Surferka z charakterem". Poruszających, wzruszających, dających do myślenia :)
Witam. Proszę o tytuł filmu w którym główny bohater przyjechał zamknąć(sprzedać) plantację(gospodarstwo) i wpadł do pustego basenu. Rozmawiał z dziewczyną-<córką?> zarządcy tej posiadłości. Widziałem tylko początek tego filmu a chciałbym zobaczyć cały. :) Dzięki . Karol
Czy zdarza Wam się, że zapominacie po jakimś czasie o czym był dany film? Ja tak mam, że nie pamiętam niektórych filmów, jeśli widziałam je tylko raz. Oczywiście jeśli film mi się bardzo podobał to tak szybko nie zapomnę. Jak jest u Was? bo może to tylko moja pamięć tak szwankuje :D
Witam, szukam filmu z dawnych czasów (może jakieś lata 90) o dwóch grupach podróżników/odkrywców które ścigają się żeby odkryć coś tam (albo gdzieś dotrzeć już nie pamiętam). Akcja dzieje się przez prerie i lasy i rzeki w usa. Pomożecie?