Witam, będąc młodszym niż jestem teraz oglądałem kiedyś z tatą film o zagubionej Stacji orbitalnej, która była resztką po ziemi która chyba została zniszczona przez inne gatunki z galaktyki, głównym bohaterem jest chłopak który wywodzi się z jakby niewoli i próbuje odnaleźć tą stacje która była zbudowana przez jego...
Pierwszy: bohater z zamiłowania jeździł rowerem, postanowił pobić jakiś rekord na okrążenia czy coś. Cały czas rozkminiał jak ten rower zmodernizować, aby osiągnąć jak najwięcej. Na przejażdżce z innym kolesiem przekręcił sobie kierownice, w innej scenie rozebrał pralkę w domu aby tarcze(takie okrągłe blaszaste) z niej...
więcejszukam filmu gdzie jedna z siostr szuka drugiej, gdy ja odnajduje ma dziecko wraca do domu, na koncu filmu wychodzi z domu i znow jest zaginiona.... Znacie ten film jak cos dajcie tytul??
jakims pisarzem opiekuje się jakas babka, która kaleczy go i torturuje w jakims domku, bede wdzieczny za pomoc
Witam. Szukam filmu thriller USA o strażaku i dziewczynie, która przeprowadziła się do domu obok niego. On zobaczył ją kilka lat wcześniej podczas imprezy studenckiej i od razu wpadła mu w oko, ale chyba nawet ze sobą nie rozmawiali i więcej się nie spotkali aż do teraz. Dziewczynę prześladuje piroman, który spowodował...
więcejWitam, jakis czas temu (mysle ze 2012/2013) ogladalem w tv naprawde super film o zombie. Film wyroznial sie tym ze bylo w nim duzo sexownych scen. Pamietam ze w filmie byla jakas impreza w wielkim domu, potem byla scena z lozkiem, a po facetowi zombie wylecialo jadro. To mi utkwilo w pamieci moze ktos zna.
Witam jeśli ktoś wie to bardzo proszę o tytuł filmu. Jest taka dziewczyna i ona ma zwidy że widzi potwory itp takie omamy a tak naprawdę to się nie dzieje.Wiem ze była taka akcja że była w wesołym miasteczku i po chwili zaczęła mieć te zwidy i clowny tak dziwnie wyglądały itp. W windzie też ktoś zginął. Proszę o...
Jak się nazywa film o młodym prawniku, który mozolnie dowodzi, że właścicielowi zatopionego statku z niewolnikami nie należy się ubezpieczenie, bo ludzie nie są towarem (czy coś takiego)?
Szukam filmu, który oglądałam z ojcem mając 8-10 lat czyli jakieś 15 lat temu. Film leciał w telewizji (na pewno nie z kasety) i wydawał mi sięw tedy bardzo stary chociaż na pewno był kolorowy. Amerykański, akcja toczyła się na dzikim zachodzie chociaż nie był to typowy western. Pamiętam bardzo mało bo co chwilę...