Witam. Poszukuje filmu w którym była scena gdzie grupa znajomych spacerowała nocą i jedna osoba się odłączyła i po pewnym czasie zaczęła krzyczeć. Wtedy grupa znajomych przybiegła mu na pomoc po czym okazało się, że ten facet robił sobie żarty i nic mu się nie działo. Następnie znowu zaczął krzyczeć bo był zaatakowany...
więcej
Dziennikarka była dziewczynką, która w młodym wieku (coś koło 8-13 roku życia) miała styczność z głównymi bohaterami.
Był też ich lokaj, który znał ich mocno skrywany sekret (wiedział o zabójstwie pewnej dziewczyny w hotelu). Jeden z gwiazdorów udusił ją poduszką a później wynieśli jej ciało w wielkiej skrzyni pełnej...
Cześć,
poszukuje różnych filmów (gatunek obojętny), w których motywem przewodnim (lub przynajmniej bardzo istotnym elementem) jest kultura brytyjska.
Jeśli ktoś mógłby cos podpowiedzieć, byłabym ogromnie wdzięczna :)
witam poszukuje filmu horroru, pamietam tylko tyle że przed smiercią ktoś dostaje czerwony koralik ..... czy po smierci takie coś dziei za pomoc
Szukam filmu przygodowego z lat 90. albo późnych 80., chyba amerykańskiego, w którym dziadek opowiada wnukowi wciągniętemu w gry wideo historię dziejącą się w realiach późnego średniowiecza, chyba w Anglii. W tej historii występuje jakiś rycerz, który spotyka innego rycerza - grubokostnego, o szerokich barach i...
Witam wszystkich szukam odcinka w ktorej Magda jest w kuchni i jest stara lodówka czy zamrażalka a w niej patelnie itp Prosze o pomoc
Ostatnio ogladalam horror oparty na faktach . Opowiadal historie pary ktora pojechala do domku na odludziu. Po jakims czasie dobijaja sie do nich ludzie w maskach czy workach z nasrysowanymi twarzami. Przyjezdza tez do nich kolega glownego bohatera ktory potem zostaje zabity przez glownego bohatera przez przypadek...
Pamiętam tylko zarys fabuły, ale niestety nie mogę go nigdzie znaleźć. Film opowiada o młodej restauratorce i architekcie którzy spotykają się ze sobą za każdym razem gdy zasypiają. To wszystko co pamiętam. Kojarzy ktoś taki film?
Witam. Przez ostatni okres w moim życiu interesuję się serialem Wikingowie obejrzałem już wszystkie odcinki i chciałbym bardziej zagłębić moja wiedzę na temat ich wierzeń,symboli,bogow wszystkiego co się da ale nie wiem od czego zacząć może mi coś zaproponujecie ciekawego chodzi mi o Książkę.
PS chce sobie nawet...