Witam, szukam filmu z lat chyba 70-80tych. Pamiętam scene jak gosć z wąsami przybił indianina do stołu, potem go zastrzelono. Jego koleś chyba się potem mścił. krtoś kojarzy?
Hej . Szukam tytułu... To był serial.... Fantasy. Chłopak i dziewczyna są chyba z jakiegoś sierocinca. Pewnego razu maja przejśc jakiś test czarodzieja ale obojgu jakoś udaje się go ominonć i po latach okazuje się że ta dziewczyna ma jakies moce .... Jakies swiatło wydobywa sie z jej ręki i dzięki temu jakies potwory z...
więcej
Drodzy Kinomaniacy,
proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułów następujących filmów:
1. Film - prawdopodobnie - z lat 90., emitowany przez TVP. Opowiadał on historię dwójki bohaterów, kobiety i mężczyzny, którzy usiłowali odnaleźć/wyhodować kwiat czarnej róży. Najlepiej zapamiętałem zakończenie - ich starania się...
Cześć, szukam filmu, który oglądałem dawno temu w telewizji. AK ja działa się mniej więcej tak - na początku filmu główny bohater siedział chyba w swoim domu przy plaży, ale po chwili dostrzegł, że ocean się cofa. Zorientował się co się za chwilę stanie, wsiadł w samochód (chyba że swoim psem) i ruszył w stronę lądu....
więcej
Już kiedys o to pytałam ale nie moge znaleśc gdzie ktoś mi odpisal....
Zagłada świata i te sprawy...
Więzienie. Ludzie musza prześc jakąś pustynie. Między innymi parka bohaterów bierze ze soboą skrzynie i to w tej skrzyni udaje im się przetrwac noc kiedy atakują potwory...
To chyba cos w stylu Ridica...
Plisss
Witam, szukam filmu który oglądałem ponad 10 lat temu, Nie pamiętam już dokładnie fabuły, ale pamiętam scenę gdzie młody chłopczyk gdzieś chyba na strychu albo coś w tym stylu zostawiał miód i mu ten miód zaczął znikać, w końcu poczekał i okazywało się ze ten miód zjada taki mały stworek bo strasznie uwielbiał miód, to...
więcejWitam. Czy u Was tez nie działa wyszukiwanie filmów w bazie z podziałem na strony? Pojawia mi się tylko jedna strona z kilkoma filmami i to wszystko...
Witam. Szukam filmu najprawdopodobnie produkcji amerykańskiej. Gatunki to komedia, komedia romantyczna, familijny. Akcja rozgrywa się na na morzu gdzieś na wyspach. Na wyspie mieszka mężczyzna który obserwuje niebo i może składając meldunki wojsku o jednostkach japońskich. Na wyspę trafia podczas burzy kobieta z dużą...
więcej