Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu z lat chyba 70-80tych. Pamiętam scene jak gosć z wąsami przybił indianina do stołu, potem go zastrzelono. Jego koleś chyba się potem mścił. krtoś kojarzy?

Hej . Szukam tytułu... To był serial.... Fantasy. Chłopak i dziewczyna są chyba z jakiegoś sierocinca. Pewnego razu maja przejśc jakiś test czarodzieja ale obojgu jakoś udaje się go ominonć i po latach okazuje się że ta dziewczyna ma jakies moce .... Jakies swiatło wydobywa sie z jej ręki i dzięki temu jakies potwory z...

więcej

Drodzy Kinomaniacy,

proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułów następujących filmów:

1. Film - prawdopodobnie - z lat 90., emitowany przez TVP. Opowiadał on historię dwójki bohaterów, kobiety i mężczyzny, którzy usiłowali odnaleźć/wyhodować kwiat czarnej róży. Najlepiej zapamiętałem zakończenie - ich starania się...

Cześć, szukam filmu, który oglądałem dawno temu w telewizji. AK ja działa się mniej więcej tak - na początku filmu główny bohater siedział chyba w swoim domu przy plaży, ale po chwili dostrzegł, że ocean się cofa. Zorientował się co się za chwilę stanie, wsiadł w samochód (chyba że swoim psem) i ruszył w stronę lądu....

więcej

Już kiedys o to pytałam ale nie moge znaleśc gdzie ktoś mi odpisal....
Zagłada świata i te sprawy...
Więzienie. Ludzie musza prześc jakąś pustynie. Między innymi parka bohaterów bierze ze soboą skrzynie i to w tej skrzyni udaje im się przetrwac noc kiedy atakują potwory...
To chyba cos w stylu Ridica...

Plisss

?

Witam, szukam filmu który oglądałem ponad 10 lat temu, Nie pamiętam już dokładnie fabuły, ale pamiętam scenę gdzie młody chłopczyk gdzieś chyba na strychu albo coś w tym stylu zostawiał miód i mu ten miód zaczął znikać, w końcu poczekał i okazywało się ze ten miód zjada taki mały stworek bo strasznie uwielbiał miód, to...

więcej

Witam. Czy u Was tez nie działa wyszukiwanie filmów w bazie z podziałem na strony? Pojawia mi się tylko jedna strona z kilkoma filmami i to wszystko...

Witam, szukam tytułu filmu w którym grupa osób ujawnia oszustwa seansów spirytystycznych.

Witam. Szukam filmu najprawdopodobnie produkcji amerykańskiej. Gatunki to komedia, komedia romantyczna, familijny. Akcja rozgrywa się na na morzu gdzieś na wyspach. Na wyspie mieszka mężczyzna który obserwuje niebo i może składając meldunki wojsku o jednostkach japońskich. Na wyspę trafia podczas burzy kobieta z dużą...

więcej