Dzień dobry!
Czy moglibyście polecić jakieś filmy o wschodnich sztukach walki? Przerobiłem już takie tytuły jak: Hero, Nieustraszony, Przyczajony tygrys, ukryty smok, Dom Latających Sztyletów, Władcy wojny, Wejście Smoka i inne filmy z Brucem Lee, Legendarna Pięść, Ip Man trylogia, Trzy Królestwa, Dawno temu w...
Witam, poszukuję filmu, a pamiętam niewiele.
Na pewno wybuchła jakaś epidemia i kazali ludziom zostac w domach.
Facet się zamknął i zafoliował dom, była taka scena, że jakas jego chyba ukochana chciała wejsc, bo byla juz chora, a on jej nie wpuścił tylko jej zafoliował wejście do sypialni tak, że gadali przez tą...
Facet się zamknął i zafoliował dom, była taka scena, że jakas jego chyba ukochana chciała wejsc, bo byla juz chora, a on jej nie wpuścił tylko jej zafoliował wejście do sypialni tak, że gadali przez tą...
Szukam filmu, w którym jedna ze scen (chyba któraś z początkowych) przedstawiała ptaka, który ginął na kolcu róży.
Witam wszystkich
Szukam filmu,który oglądałem chyba 10 lat temu.
Miał on niezapomniany, niesamowity klimat. Rzecz działa się głównie w starym, zniszczonym domu. Pamiętam, że puentą filmu był fakt, że kilku bohaterów nagminnie bez opamiętania spożywała produkty spożywcze z jednej tajemniczej farmy (np. główny...
cześć i czołem,
nie jestem pewna czy taki film istnieje, bo albo go nigdy nie oglądałam albo nie pamiętam, że oglądałam bo byłam młoda i piękna :D ale skądś mam ten obraz w głowie. A teraz do meritum, czasy wojny lub jakiegoś konfliktu, zostaje ranny żołnierz i zostaje porwany przez wrogą armię w celu przesłuchania...
Szukam filmu. Tematyką były walki. Pamiętam, że główny bohater - murzyn, który wyszedł z więzienia walczył dla jakiegoś kolegi, który zmarł w więzieniu i powiedział o tym jakiejś panience, która dał mu boss żeby dla niego walczył. Pod koniec miał walczyć z jakimś najlepszym zawodnikiem, ale zrezygnował.