Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiada o samotnej matce alkoholiczce i jej córce które w wyniku problemów przeprowadzają sie do wujka, który je wyzywa i bije. Film ukazuje życie młodej dziewczyny (chodzi do szkoły, itp)
Bardzo wzruszający az chce sie płakać. Stary film (jak miałem 8lat to leciał w telewizji ,a mam 19l) .

nieistotne jaki-żeby przykuł wzrok i zaciekawił-nie ważny gatunek

Cześć! Szukam filmu, opiszę to co widziałem na zwiastune. Był on o gościu lub o parze którzy byli płatnym zabójcami. Na związanie było pokazane jak siedzą sobie w fajnym domu, potem gość dostaje zlecenie i wyjeżdżą srebrnym lamborghini. Kobieta miała chyba blond włosy. Zwiastun ma już może ze 3 lata, coś koło tego....

więcej

Nie znam wiele szczegolow(dawno oglodalem te filmy) wiem ze bylo o o chlopaku ktory mial brata ktory gral w kapeli, 1 z braci zakochal sie w dziewczynie i wstapil do country klubu na nie swoje nazwisko.Dodam ze byl do koniec roku szkolnego + pozniej w tym country clubie brat zalatwil bratu gre na urodzinach dziewczyny...

więcej

użytkownik usunięty

Znam niewiele szczegółów (nie ja oglądałem te filmy): Film jest sprzed około 20 lat, był w nim chłopak uczulony na koty, który mijał się z dziewczyną na lotnisku czy dworcu, która miała kota ze sobą, chłopak miał silne reakcje na niego silne reakcje. Moźliwe, że widywał się częściej z tą dziewczyną, ona zawsze miała...

więcej

Nie pamietam tytulu ale chodzi o film gdzie czarny zostaje skazany na kare smierci a jest niewinny i pomaga mu w tym detektyw albo dziennikarz ktory mowi o sobie ze ma nosa,,,,na koncu ten czarny lezy juz na kozetce czekajac na zastrzyk,i nagle w ostatniej chwili dzwoni trlefon od gubernatora zeby przerwac...

Nie podobał mi się, ale utkwił mi w głowie. Zamknięta w piwnicy (w domu) kobieta, torturowana przez grupę ludzi, zdjęto jej nawet skórę, aby jakieś stare babsko zobaczyło wzrok męczennicy...

Witam. Szukam starego horroru. Postaram się przedstawić skrawki scen, które zapamiętałem. Na pewno sceny kręcone były w klubie, były też tancerki, w klubie tym w końcu doszło do masakry, gdzie część ludzi zaczęła się przemieniać w zoombie? Pamiętam jeszcze że był to klub w jakimś pustkowiu, gdzie na końcu filmu...

Słuchajcie kojarzy ktoś z Was film wojenny, w którym przy bazie wojskowej ( Afganistan,Irak) mały arab i chyba jego dziadek sprzedawał różne rzeczy żołnierzom. Były to filmy na DVD i tym podobne.

Witam. Poszukuję filmu o dwóch nastolatkach bliźniaczkach które umierają w szkole po zażyciu jakiegoś specyfiku. Były one ulubionymi postaciami w szkole. Głównym bohaterem filmu jest chłopak uzależniony od internetu. Zaznaczam, że jest to bardzo mroczny, ciężki film, nie jestem w stanie powiedzieć czy jest to...