Witam. Szukam starego horroru. Postaram się przedstawić skrawki scen, które zapamiętałem. Na pewno sceny kręcone były w klubie, były też tancerki, w klubie tym w końcu doszło do masakry, gdzie część ludzi zaczęła się przemieniać w zoombie? Pamiętam jeszcze że był to klub w jakimś pustkowiu, gdzie na końcu filmu...
Słuchajcie kojarzy ktoś z Was film wojenny, w którym przy bazie wojskowej ( Afganistan,Irak) mały arab i chyba jego dziadek sprzedawał różne rzeczy żołnierzom. Były to filmy na DVD i tym podobne.
Witam. Poszukuję filmu o dwóch nastolatkach bliźniaczkach które umierają w szkole po zażyciu jakiegoś specyfiku. Były one ulubionymi postaciami w szkole. Głównym bohaterem filmu jest chłopak uzależniony od internetu. Zaznaczam, że jest to bardzo mroczny, ciężki film, nie jestem w stanie powiedzieć czy jest to...
Szukam filmu o wyprawie w góry trzech ekip po dwie osoby w poszukiwaniu trojga ludzi którzy zostali przysypani i wpadli do takiej jaskini pod śniegiem.
Dla mojej przyjaciolki szukam tytulu filmu z Jakimowiczem, ktoremu czolg przejechal po nodze w tymze filmie
Bardzo Was prosze o pomoc
Ostatnio w oczekiwaniu na filmy "Przełęcz ocalonych" Gibsona i "Dunkirk" Nolana postanowiłem sporządzić listę najlepszych filmowych bitew. Zaznaczam że nie interesują mnie żadne filmy science-fiction tylko KINO WOJENNE (od I wojny światowej do czasów współczesnych) I AUTENTYCZNE BITWY (czyli odpadają wszystkie zmyślone...
więcejJak w temacie szukam tytułu filmu a oto co zapamietalem z fabuly Swiat po wojnie nuklearnej jedyne wolne miejsce od skarzenia Australia a i to ma ulec zmianie został usłyszany nadany alfabetem Morsea przekaz z Nowego Jorku wyslanotam lodzia
hej!
z tego co pamiętam, to film amerykański. Jakaś kobieta ucieka od swojego męża psychola (prawdopodobnie był policjantem), gdzieś daleko, do jakiego małego miasteczka rybackiego. Wcześniej zmienia kolor włosów i wynajmuje dom trochę dalej od miasta.
Poznaje jakiegoś sklepikarza, któremu zmarła żona i został sam...