Pamiętam, że w tym filmie mąż widział jak jego żona i chyba sprzątaczka (możliwe, że koleżanka) dotykają się po piersiach lecz one czyścił baterię prysznicową. Była to komedia, tego męża grał grubszy aktor. Film amerykański
Grupa znajomych podróżuje przez bezdroża Teksasu...
Jeden z nich nagrywa w nocy jakiś obrzęd z rytualnym morderstwem i akcja się zaczyna...
Ściga ich gang motocyklistów, nieśmiertelnych (film zawiera pewne elementy mistyki)...
Poszukuję pewnego filmu. Akcja dzieje się w posiadłości zamożnego mężczyzny. Dokładnie nie wiem czy kobieta, w której jest zakochany jest jego służącą czy niewolnicą. Ta kobieta kocha innego mężczyznę, który jest tej samej klasy co ona i postanawia z nim uciec. Zamożny mężczyzna nie może się z tym pogodzić i wyrusza...
więcej
Poszukuję filmów, w których są pokazane sny bohaterów i moment przebudzenia. Coś np. w stylu fantazji z "American Beauty" albo snów bohatera "Zjawy" o żonie. Nie chodzi mi o oniryzm w filmach, ale o proste pokazanie na ekranie snu i obudzenia się bohatera.
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
PS "Incepcję" znam...
Witam poszukuję pewnego filmu już od dłuższego czasu.
Nie znam tytułu, ani nie pamiętam jacy aktorzy w nim grali, ale za to, pamiętam bardzo dobrze fabułę.
Także liczę na to, że sobie poradzicie z tym :)
Otóż fabuła przedstawiała się następująco: Był sobie sanitariusz karetki, który z kolegą trafili do sekty,...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny, dość stary). Widziałem tylko kawałek filmu, były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić. Akcja działa się w...
czy zna ktoś może nazwę tego filmu w tym linku na youtube który zaczyna się od około 23 minuty https://www.youtube.com/watch?v=oZIixqlMjw4 znany aktor tam gra ale ja szukając trailerów nie mogę znaleźć
Hej, podpowie ktoś, co to za film, gdzie w aquaparku na zjeżdżalni wyjeżdżały noże i przecinały osoby?
był chyba policjant który rozwiązywał jakąś sprawę ale okazało się że prawdopodobnie zamieszani są inni policjanci, kojarzę że było dosyć ostro, i chyba grał też John Goodman albo inny charakterystyczny grubas, był kumplem głównego bohatera zginął zaatakowany przez kilku gości w swoim domu po jakiejś ostrej jatce, być...
więcej