Pamietacie napewno progrm 5 10 15 Tam byl taki serial albo caly film nie pamietam , chlopak I dziewczyna odkryli ze ich sasiad chyba robi jakies eksperymenty czy cos I oni gdzies wpadli I odkryli jakies dziwne istoty kojarzycie cos?
Od kiedy można oceniać programy typu "Kuba Wojewódzki show"? A jeśli już można to czemu nie widać tych ocen na moim profilu ani w filmach ani serialach ocenionych?
Jakiś czas temu dłuższy natknąłem się w telewizji na ciekawy film podobny do króla skorpiona i herculesa(2014), lubię takie filmy ale byłem zbyt zmęczony żeby oglądać i wyłączyłem, zapomniałem.
Teraz na nowo sobie go przypomniałem i chciałbym go obejrzeć, jedynie co pamiętam, to to że główny bohater lub poboczny...
Czy istnieje jakiś szerzej znany, współczesny rumuński film fabularny, którego akcja rozgrywa się w czasach reżimu ''Dumy Karpat''? Chodzi mi o film, który ukazuje jak wówczas wyglądała Rumunia, jak się w niej żyło zwykłym obywatelom. Z góry dzięki za polecenie.
Mama z dzieckiem przeprowadza sie do jakiejs posiadlości,później chłopiec zaczyna widzieć chyba 2ch facetów.,gdzieś w miedzyczasie okazuje sie ze kilkadziesiąt lat temu był tam sierociniec w którym zabito kilka małych dzieci.,był to horror późne lata 80/90 oglądałam go na kasecie video,jeśli komuś coś swita to prosze...
więcejPoszukuje starego horror s.f.(chyba).ogladalam go jako dziecko i niewiele pamietam... Pamietam,ze akcja dzieje sie na jakiejs wyspie. Pamietam jedna scene-ludzie plyna lodka przez jakies bagna,a z nich wylaza zombie. Te zombiaki mialy mundury z okresu Drugiej Wojny Swiatowej. Tyle tylko pamietam. Z gory dziekuje za...
Szukam tytułu starego filmu, o tematyce alkoholizmu.Występuje tam w roli głównej mężczyzna cierpiący na wspomnianą w tytule postu-schorzenie.
Prawdopodobnie chodzi o czarno-biały obraz produkcji amerykańskiej.
Może ktoś kojarzy?