Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam od pewnego czasu nie daje mi spokoju jeden film z mojego dzieciństwa ,fabuła zupełnie jak w " Wyspie Skarbów " tylko że rzecz dzieje się w kosmosie nie chodzi o wyspę tylko o planetę prawdopodobnie jest to gatunek przygoda/s-f oglądałem go w latach 80 może początek 90...Fakt że nie mogę go przez tyle czasy...

Kiedyś dawno temu oglądałam film cos w stylu "Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia". Pamiętam tylko że jeden facet pokazywał dziewczynie wartośc ludzkiego życia i że ludzie nie są tacy źli.. Ktoś coś? :P

Tyle się już naszukałam za tym filmem, może tutaj ktoś mi pomoże. A więc tak film jest raczej z przedziału 2003-2009, gatunek komedia, dramat cos w tym stylu. Pamiętam że była nastolatka (niezbyt ładna, i miała kompleksy odnosnie swojej wagi), jej matka architekt i z tego co pamiętam to mieszkały same. Pamiętam też, że...

więcej

Główną bohaterką jest młoda dziewczyna o krótkich, ciemnych włosach i bladej karnacji. Jest szczupła, więc postanawia zostać modelką, dziewczyną z reklamy. Występuje topless, te reklamy są dość śmiałe i wraca późno do domu. Później kłóci się ze swoja matką i pakuje część ciuchów do walizki. Następnie spotyka...

Coś w klimatach Christie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kilka dni temu - niestety nie pamiętam na którym programie, wyświetlany był film. Poszukuję tytułu. Film był o piosenkarzu country, który na imprezie poznał kobietę.- chyba krytyka muzycznego spędzili ze sobą noc, a z niej ciąża. Ona chce oddać dziecko do adopcji więc go odszukuje... Dalej nie wiem co się...

Witam. Poszukuję filmu który opowiadał o przemocy. Dziewczyna poznała chłopaka który coraz bardziej znęcał się nad nią i był chorobliwie zazdrosny. Dziewczyna powielała sytuację matki ktora była również w takim związku w przeszłości. Pamiętam też że pod koniec filmu partner córki chciał ich zastrzelić a później siebie.

więcej

Cześć! Szukam filmu już od jakiś 2 tygodni i nadal nie mogę go znaleźć. Niestety nie pamiętam zbyt dobrze filmu.

Chłopak przenosi się do innego liceum z powodu dręczenia go wyzywali go wydaje mi się ze jego przezwisko było DRUI coś takiego (nie pamiętam) poznaje tam dziewczynę. Później każdy się dowiaduje o jego...

Szukam podobnych filmów do Smoleńska. Thrillery science fiction z elementami pogańskich kultów