Witam. Może toś mógłby mi pomóc w poszukiwaniach :)
Miałam okazję obejrzeć tylko chwilkę filmu, a zaciekawił mnie do tego stopnia, że chciałabym zapoznać się z nim w całości :)
Film czarno-biały - polski.
Fabuła - do momentu, do którego miałam okazję obejrzeć:
Młoda laska, ukrywając przed mężem ,zapożycza się u...
Jest to bajka animowana disneya o nastoletnim geniuszu mieszkającym w sierocińcu. Każdym razem gdy zgłasza się rodzina która chce adoptować dziecko jest "odstraszana" jego wynalazkami. Wkońcu wynajduje machinę czasu którą przenosi się do przyszłości i poznaje swoją rodzinę. Więcej nie pamietam...
Niestety nie znam tytułu.
Mężczyzna ok. 40 lat ma problem z kobietami. Spotyka swoją przyjaciółkę sprzed lat która pomaga mu poderwać kobietę, którą spotyka codziennie w kawiarni. Kiedy już ją zdobywa uświadamia sobie że kocha swoją przyjaciółkę. Pomoże ktoś?
młody łysy dzieciak posiada dar telekinezy (widziałem scenę zgniatania puszki), jakiś nowy nie chodzi o złote dziecko.
Ostatnio obejrzałem wszystkie filmy Toma McCarthy'ego. Dróżnik, Wszyscy wygrywają, Spotkanie podobały mi się i to bardzo. Znacie podobne filmy, reżysera który kręci takie dobre kino?
.Szukam filmu w którym główny bohater z czasów teraźniejszych przenosi się do czasu II wojny światowej. Niemcy w tych czasach pracowali nad bronią ultradzwiękową. Prawdopodobnie działo się to na Antarktydzie. pamiętam scenę w której wyją syreny oznajmiające uruchomienie tej broni ,hitlerowcy kryją się w...