Szukam komedii romantycznej która opowiada o 3 męzczyznach dwaj z nich są żonaci a jeden nie.Ten co nie jest żonaty jest szwagrem jednego z nich.Ich małżenstwa przechodza kryzys i ten co nie jest żonaty uczy ich jak postępować z kobietami zeby bylo dobrze. Wiem ze ten bez zony prowadzi bar w ktorym pracuje murzynka i w...
więcejObejrzałabym jakiś naprawdę dobry, ale mniej znany kryminał. Czy możecie mi coś polecić? Bardzo proszę i pozdrawiam.
Jakie były wasze najgorsze filmy jakie widzieliście? Podajcie jakieś tytuły, sama nie wiem dlaczego ale mam ochotę obejrzeć jakieś gnioty :P
Zapraszam do głosowania
więcej tu: http://www.filmweb.pl/user/Nova67/blog/574650
można też głosować pod tym postem
Witam szukam filmu który oglądałem dosyć dawno temu.W filmie tym grupka osób robiła eksperymenty dotyczące zatrzymania czynności życiowych, stawało się to co raz bardziej niebezpieczne.Z ludzmi którzy podawali się tym eksperymentom działy się potem dziwne rzeczy. Film był z lat 80-90 tak mi się wydaje.
DLA TYCH CO NIE ZNAJĄ FILMU- CHŁOPAK I DZIEWCZYNA GRAJĄ W GRĘ. POLEGA ONA NA TYM ŻE ROBIĄ NA ZMIANĘ WYZWANIA. GRAJĄ W TO OD DZIECIŃSTWA. NIE OBCHODZI ICH NIC. UCZUCIA LUDZI WOKÓŁ KTÓRYCH RANIĄ NIEKTÓRYMI WYZWANIAMI, SPOJRZENIA LUDZI. (opis nie jest dobry ale są tu tylko szczegóły do moich potrzeb xd)
Witajcie....
miałem wtedy moze z 8 lat jak go widziałem wiem ze ogladałem go w polskiej telewizji późno wieczorem.
fabuła mniej wiecej taka . miłosć dwójga bohaterów kobiety i mezczyzny jak dobrze kojarze była blondynką... chciała się wyrwac z małego miasteczka, chyba jako piosenkarka. stracili bodajże kontakt. ona wpadła w...
Szukam filmu, w ktorym dziewczyna z siostra i rodzicami wyjezdza do dziadkow. Tam siostra chce isc na koncert swojej ulubionej gwiazdy, jednak musi jechac z siostra bo sama nie ma prawka. Gdy juz jada tam siostra ktora ja wiozla nie jest zainteresowana tym koncertem i zostaje w aucie, po jakims czasie jednak nudzi jej...
więcejWitam, szukam filmu horror/thriller oglądałam go jakiś czas temu nie jest to nowość, ale chyba też nie jakaś stara produkcja. Generalnie w filmie działo się, że pewna para (może małżeństwo) utknęli gdzieś na pustyni auto im sie popsuło. Spotkali dziwnego gościa jak póżniej sie okaże to nie był zwykły człowiek jakiś...
Kiedyś widziałem film, prawdopodobnie wojenny (ale możliwe że kryminalny i że to był odcinek jakiegoś serialu), w całości po polsku. Pod koniec wszedł Niemiec, powiedział "Hande hoch!" i wtedy niespodziewanie odezwał się lektor: "Ręce do góry!". Naprawdę mnie to rozbawiło, faciu przez godzinę czekał i czekał na...