Witam
Szukam filmu
kobieta zostaje umowiona na rande z mezczyzna przez znajomych maja poznac sie po ksiazce na dworcu
lecz inna kobieta podaje sie za nia i spedza caly dzien z mezczyzna w ktorym sie zakochuje
Poszukuję filmu ( o ile dobrze pamiętam ) o zakonnicy, która zajmowała się swoją podopieczną, ponieważ miała problem zdrowotny i musiała chodzić w specjalnym stelażu. Po czasie jej stan zdrowia się poprawił i miała opuścić szpital, ale zakonnica (chyba zakonnica ) nie chciała jej stracić i robiła wszystko aby...
Gdzieś na yt oglądałam jak jakiś polski gracz w nią grał był to horror akurat byli w domu była z nim kobieta musieli znajdywać rożne rzeczy np zapałki do kominka i ktoś zbił okno jakies potwory akcja toczyła sie w lesie .. Więcej szczegółów nie pamietam POMOCY
To będzie bardzo trudne, ponieważ zaraz obok ,,Sagali" i ,,Niekończącej się opowieści" pamiętam jeszcze jeden film chyba baśń i tylko końcową scenę kiedy to ktoś ważny na koniu przejeżdżał obok tłumu i ktoś z daleka do niego strzelił, chyba jakiś upiór. Pewna osoba szybko biegła ,, bardzo szybko" za tą kulą żeby...
Oglądałem go już kilka lat temu. Chodziło w nim o to, że młody mężczyzna, rozpieszczony, wstawał z rana i zawsze pił kawę z listkiem zrobionym z mleka. Po śmierci chyba jego ojca dziedziczy fortunę. Budzi się, kawy z listkiem nie ma. Dowiaduje się, że przyrządzał ją jeden z pracowników. Po jego przyjeździe okazuje się,...
więcejByła to raczej komedia romantyczna o starszym, zgrzybiałym mężczyźnie podobnym do Ebenezera Scrooge'a, który zakochuje się wzajemnością w młodej kobiecie. Jej ojciec jest przeciwko temu związkowi, a z tego co jeszcze pamiętam, główny bohater mieszkał chyba w kamienicy.
Witam
Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu.
Niemieckojęzyczny, wyprodukowany raczej po roku 2000. Akcja rozgrywa się w górach, pięknym malowniczym terenie (Niemiec?Austrii?Szwajcarii? a może inny kraj).
Jest małżeństwo z córeczką, przyjeżdża do nich dawna znajoma mężczyzny (być może jego ex) jako fotograf, w...
Czesc, mam problem od dni szukam filmu o którym niewiele wiem, a mianowicie.
Koleś trafia do więzienia jest czarny i na początku dopada największego twardziela i łmie mu wszystkie palce, druga rzecz ktorą wiem to o coś w stylu wali w łazience, ten sam koleś który połamał twardzielowi zostaje napadniety przez...