Szukam filmu o porwaniu malej dziewczynki. Musi ocalić ją tata, pamietam ze ma jakiś czas na zabójstwo jakiejś pani premier/kandydatki na posła czy innej kobiety związanej z polityka. Proszę pomozcie :(
Słuchajcie oglądałam parę lat temu w tv film o chłopaku z małego miasteczka, w którym była wiecznie zima. W końcu przyszła lawina zabijając wszystkich jego znajomych i rodzinę a on przeżył, bo chyba gdzieś się zamknął. Nie pamiętam dużo to było dawno ale jestem prawie pewna że to film z Estonii chociaż moge się mylić....
więcejDawno temu oglądałam i nie jestem pewna czy cały i czegoś nie pomieszam, ale pamiętam, że jakiś facet popełnił zbrodnię i ktoś ( wydaje mi się, że jakiś jego mentor czy whatever) kazał mu zgłosić się na policję. Facet trafił do więzienia i jedyne co mi się przypomina to to, że dyrektor więzienia hodował truskawki i on...
więcejWitam! poszukuje filmu ktory widzialem juz dosyc dawno w TV. Film o ile dobrze pamietam opowiada o 6 klonach badz tez braciach, ktorzy nie wiedza o swoim istnieniu. Pewnego dnia jeden z nich spotyka swojego klona i zaczyna robic sie podejrzliwy. Podczas filmu dochodzi rowniez do "wymiany zyc" pomiedzy glownymi...
Jedyne co pamiętam z filmu to to, że były jakieś włosy na podłodze i z nich bodajże wychodziła kobieta podobna do tej z Ring, był też taki motyw, że chłopak z dziewczyną słyszeli pukanie i była pokazana scena jak blade, nagie dziecko buja wisielca, który uderza o ścianę, a na końcu filmu jakaś kobieta (może mama) stała...
więcej
Siemka. Poszukuje filmu o wampirach(prawdopodobnie związanych z drakulą)
Jedyne co pamietam, to strzaskane ogromne lustro pod którym była mapa jakiejś krainy. Po odnalezieniu tej mapy bohaterowie poszli za tą mapą. Wiem ze był tam snieg...
To chyba wszystko co pamietam. Z góry dziękuje
Film z Bollywood
Opowiada o trzech przyjaciołach, którzy wylatują na "wieczór kawalerski" jednego z nich do Hiszpanii. Każdy z nich zaplanował jedno wydarzenie - pamiętam, że jedno z nich to nurkowanie.
Każdy ma swoją przemianę podczas tego wyjazdu, a jeden z nich zakochuje się w instruktorce nurkowania.
Tytuł?
Był naukowiec który coś wynalazł/odkrył (jakąś formułę?, wzór? nie pamiętam dokładnie) i byli bandyci/mafia którzy chcieli mu to ukraść wiec on, zniszczył wszystkie kopie a jedyną wersję wysłał swojemu bratu faksem, A ten brat tego naukowca miał syna który był takim małym geniuszem no i ten faks z ta formuła (wzorem)...
więcejszukam filmu,raczej starszego o jakimś więźniu,który ma zostać poddany operacji. wybija sobie kciuki,żeby łatwiej było mu się uwolnić z kajdanek na stole operacyjnym,połyka jakąś tabletkę,ale przywiązuje ją nitką,żeby wyciągnąć z gardła(nie pamiętam czemu). wiem,że pod koniec wskakuje on z wielkiego mostu miejskiego do...
więcej2 chłopaków ma iść na randkę z jakimiś dziewczynami. te dziewczyny są takie zapuszczone. owłosione cipy,pryszcze. depiluje je więc ktoś taką ogromną taśmą. pryszcze też wyciskają. pamiętam jeszcze,że jak ci goście byli na plaży i każdy dostał bołnera to szybko wykopali dołki w piasku i ukryli w nich swe erekcje.