Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wg Was są jakieś aktorki w wieku 40-50kilka lat, do których można użyć określenia z tytułu? Nie - tknięte za mocno botoxem i skalpelami, tylko takie które naturalnie starzeją się z godnością? Polskie i zagraniczne. Ode mnie:

PL - Agnieszka Wagner (bez zastanowienia i od razu)
Zagraniczne - Belen Rueda, Natascha...

więcej

Gdzieś na yt oglądałam jak jakiś polski gracz w nią grał był to horror akurat byli w domu była z nim kobieta musieli znajdywać rożne rzeczy np zapałki do kominka i ktoś zbił okno jakies potwory akcja toczyła sie w lesie .. Więcej szczegółów nie pamietam POMOCY

Poszukuję tytułu filmu. Fabuła pokrótce: bohater filmu psycholog ma syna, z którym miał pewnego razu biegać. Zadzwonił jego pacjent, który poprosił go o spotkanie. Chłopak poszedł nurkować i się utopił. Proszę o pomoc

Chciałabym obejrzeć naprawdę dobry thriller. Czy możecie mi polecić naprawdę dobry i trzymający w napięciu.

Filmów takich jak królestwo niebieskie, władca pierścieni itp głównie chodzi o duże bitwy średniowieczne

Oglądałam kiedyś film, a dokładniej horror albo thriller. Pamiętam z niego tylko jedna scene w której jakaś dziewczyna była sama w domu i ktoś do niej cały czas wydzwaniał,potem rodzice tej dziewczyny wracają do domu i widza ją powieszoną na drzewie z rozciętym brzuchem i wyplywającymi wnętrznościami.

Poszukuję niemieckiej komedii romantycznej dziejącej się po zjednoczeniu Niemiec. Biznesmen z byłego RFN zostaje wysłany na teren byłego NRD, do małego miasteczka. Dziedziczy restaurację, czy coś w tym rodzaju (o ile nie jest to z innego filmu). W każdym razie uważa się za kogoś lepszego, ale zakochuje się w miejscowej...

więcej

Oglądałem kiedyś nieźle zeschizowany film na kanale Ale Kino +. Prawdopodobnie pochodził z lat 60, lub 70-tych, był brytyjski. Opowiadał o posapokaliptycznym świecie w którym ludzie wędrują po atomowej pustyni bez celu. Po pewnym czasie na skutek promieniowania zmieniają się w... mieszkania (pokoje?). W każdym bądź...

Szukam filmu oglądałem go dość dawno pozwolę sobie go opisać

Koleś zakochuje się w kobiecie na końcu filmu okazuję się ze to jego córka i wszystko zaplanował jakiś koleś by się na nim zemścić, taka jest fabuła mniej więcej
Dzięki za pomoc :)

Nicolas Cage gra żołnierza i bzyka murzynkę. Oto fragment...

https://youtu.be/5iawZz-YGE0