Niestety nie pamiętam zbyt wiele szczegółów ponieważ oglądałam ten film z 10 lat temu.
Ale pamiętam, że była w nim matka i jej córeczka. W ich domu stał jakiś miniaturowy domek (prawdopodobnie dla lalek) i żył w nim zły duch jakiegoś zmarłego chłopca
Jakoś rok temu widziałam pewien film. Niestety, tytuł kompletnie wyleciał mi z głowy. Jedynie mogę pobieżnie opisać fabułę. Bohaterką była młoda dziewczyna. Pamiętam, że miała specyficzny styl ubioru, taki staromodny, a akcja działa się współcześnie. Do domu jej rodziców przyjechał (bodajże) wujek, (chyba) brat ojca....
więcejPolećcie jakiś porąbany, dekadencki film na piątkowy wieczór. Coś podobnego do filmu "Marzyciele" ,"Wielkie żarcie" ewentualnie "Całkowite zaćmienie". Może być epizod z życia artystycznej bohemy, gdzie dużo piją, palą etc. albo film o życiu jakichś ludzi na marginesie, społecznych wyrzutkach itd. Znacie podobne filmy?
Szukam filmu w którym dzieci przyjeżdżają chyba autobusem nwm gdzie ale później przenoszą się na dziki zachód pod koniec filmu pamiętam że mieli quady
Witam bardzo wszystkich :). Poszukuję serialu. Był to serial komediowy, coś jak parodia. Wszystko działo sie w starożytności tudzież jakimś magicznym średniowieczu. jestem na 80% pewien, że było to o Odyseji, ale ręki nie dam sobie uciąć, mogło to być coś mniej więcej o podobnej tematyce :P. Mianowicie było tam właśnie...
więcej
Szukam filmu z piegowatym rudzielcem podobnym do tego http://www.filmweb.pl/person/Jesse+Tyler+Ferguson-271962
Gra on taką ofiarę losu, zakochuje się w swoim sąsiedzie, koledze, zostaje odrzucony.
Film bardzo kameralny, dwuosobowy z lat 1995-2005.
Witam ! Szukam pewnego filmu jaki oglądałem chyba w 2010 lub 2012 na Tele 5 - film był raczej taki telewizyjny albo "strictly to video" - mianowicie akcja tego horroru SF dzieje się w przyszłości dalekiej przyszłości ludzie lądują na jakiejś planecie, na której znajdują wioskę z masą zabitych tubylców - jak się potem...
więcej
to co w temacie
jakie plakaty według was zasługują na miano tych najpiękniejszych lub po prostu interesujących (chodzi mi też o takie plakaty, które nie są używane przez dystrybutora jako te "główne", bo jak wiadomo jeden film ma tych rodzai plakatów wiele)
Jest jakaś laska żołnierka, w między czasie na innej planecie (albo na stacji kosmicznej) więzieniu, podczas jakiejś inspekcji zaginęła chyba córka prezydenta albo prezydent, a to po prostu cwani więźniowie na czele z charyzmatycznym bossem zrobili bunt i wzięli bezwiednie zakładników w tym właśnie tą córkę preza. No i...
więcej