Film o zboczonej matce i jej córce które wsiadły do samolotu i chciały polecieć na wakacje do tego samolotu wsiadła też rodzina Arabów (ojciec,syn,córka) samolot rozbija się ale wszystkich udaje się znaleźć oprócz syna araba i córki zboczonej matki - znaleźli się na wyspie, poznali jakiegoś człowieka, próbowali...
Witam!
Poszukuję filmu, pamiętam jedynie że był on o grupie przyjaciół którzy mieli kiedyś własny gang, teraz są starzy ale postanawiają znów zacząć "działać".
Właściwie oglądałam tylko zwiastun tego filmu, nie moge przypomnieć sobie tytułu. Pamiętam, że chodziło o to że ludzie nie mogli wychodzić z domu przez jakiś okres czasu, mieli siedzieć zamknięci czy coś w tym stylu i jeden facet szukał schronienia i jakaś kobieta właśnie go wpuściła mimo sprzeciwów innych domowników i...
więcejFilm oglądałam pod koniec 1989 r i wiem że nie był USA, ale też nie Polski. Facet ma żonę, mieszkają w jakies starej kamienicy. Pewnego dnia jak co rano mówi żonie że wychodzi po gazetę. Kupuje jakieś pismo siada na ławce i przysypia. Po drzemce wraca do domu i tu szok! nie ma jego domu. Spotyka sąsiadów ale nikt go...
więcejwitam, szukam jakiegoś dobrego mrocznego thrillera z klimatem. nie szukam klasyków typu seven czy milczenie owiec, tylko czegoś czego mógłbym nie znać. Z góry Dziękuje :)
Witam, jedynie co pamiętam w tym filmie to rozgrywał on się zimą, i był to taki jak by domek wypoczynkowy. Zabijał ich człowiek dość brutalnie, była to grupka nastolatków, jedną scene jaką kojarze, to jak dostał chłopak z kilof w kolano/piszczel, ten morderca był tak grubo ubrany, nie było go widać z twarzy, dość duży...
więcej
Witam, poszukuję dobrych melodramatów/dramatów w klimacie podobnym do filmów "Pożegnanie z Afryką", "Malowany welon".
Z góry dziękuję za pomoc ;).
Witam szukam filmu pamietam z niego ze ojciec zostawil swoje dzieci (syn i corka) po to aby poleciec w kosmos z jakas misja corka byla na niego bardzo obrazona ale on dawaj jej jakies znaki m.in. ztracip ksiazke z polki jak byl w czarnej dziurze nie jestem juz tego pewien ale chyba ta jego corka po powrocie byla...
Witam! Od dłuższego czasu próbuje znaleźć film który oglądałam w dzieciństwie w telewizji Puls. Z tego co pamiętam był to dosyć obrzydliwy film o prawdopodobnie porwanych dzieciach zmuszonych do pracy w jakiejś podziemnej fabryce. Głównym bohaterem był chyba Jakub, który lubił zielone pomidory. Były tam też jakieś...