Szukam komedii romantycznej która opowiada o 3 męzczyznach dwaj z nich są żonaci a jeden nie.Ten co nie jest żonaty jest szwagrem jednego z nich.Ich małżenstwo przechodzi kryzys i ten co nie jest żonaty uczy ich jak postępować z kobietami. Wiem ze ten bez zony prowadzi bar w ktorym pracuje murzynka i w ktorej pozniej...
więcejromans/komedia romantyczna, tak sądzę, leciał w TV naście ?? lat temu. Ona i On, standardowo, poznają się podczas podróży, chyba do Włoch. Ona ma jakieś problemy po przyjeździe, chyba z hotelem. On proponuje pomoc. Części fabuły nie pamiętam, a le ostateczne Ona jedzie do Jego domu, który okazuje się pałacem, a jego...
więcej
Hej!
Potraficie przypomnieć sobie tytuły filmów, na których zapłakaliście niejednokrotnie lub wzruszyliście się?
Ja wymienię chociażby Zatańcz ze mną, Jak zostać królem, Gladiator, Nietykalni. Na pewno coś jeszcze by się znalazło. Piszcie swoje propozycje. :)
Pozdrawiam
Starszy film, gdyby ktos kojarzyl tytul byloby super. Generalnie to jakis dzieciak/facet leczy sie u jakiegos lekarza. Chyba do niego sie wprowadza . Lekarz mieszka w jakiks wielkim domu z jakimis dziecmi (ktore robia gdzie popadnie). Jest tam takze dziewczyna. Lekarz chyba prowadzi jakies eksperymentalne metody...
Tytul dokumentu w ktorym bohater spi,zyje,mieszka ze swiniami na skutek czego odchodzi od niego cala rodzina, ktos cos?
Oglądaliście kiedyś filmy wyprodukowane w tym kraju a jeśli tak to jakie filmy północnokoreańskie polecacie ?
Czy ktoś z was oglądał jakieś japońskie produkcje z czasów drugiej wojny? No np propagandowe lub wojenne . Jeśli tak to co możecie polecić ? Wiem że istnieją filmy w rodzaju: Kato hayabusa sento-tai ale nigdy żadnego nie widziałem.
Od kilku lat, poszukuję tytułu filmu, który widziałem kilkanaście lat temu. Niestety, w związku z tym, że od jego emisji minęło sporo czasu, to zdecydowana większość informacji (zwłaszcza dotyczących fabuły) uleciała mi z pamięci. Może jednak ktoś, nawet przy tak skąpych informacjach, zdoła mi pomóc?
I Dane, których...
Witam . Obejrzalem ostatnio "zakazane krolestwo" (tak lecialo w tv) i chcialbym odswiezyc ten scenariusz. Chodzi mi o filmy w ktorych bohater (lub grupa) na poczatku przedstawiany jest jako oferma itp. , po czym przenosi sie do innego swiata gdzie przezywa rozne przygody,ratuje swiat i wraca odwazny itp.
Jedyne co...