Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś taki dramat romans pomiędzy głuchoniemą i jakimś typkiem, ona chyba coś pływała, klasyk z lat 80-90 mega znany, ładna aktorka i chyba znana, jak to się nazywało?

szukam filmu thriller ... ktoś ginie, sprawcą jest chyba ogrodnik. kobieta która jest glówną bohaterką filmu podejrzewa że to nie był wypadek i wzywa jasnowidza który w swojej wizji zobaczył podjarze liście klonu, wydaje się to absurdalne jednak potem się okazuje że istnieje szafa w której listwa ma motwy właśnie tych...

więcej

Znacie jakies może filmy w których to ci "żli" graja pierwsze skrzypce i na których to opiera się fabuła? Coś takiego wywrotowego gdzie szwarccharakter jest głównym bohaterem albo/i pokonuje tego dobrego. Z reszta wiecie o co mi chodzi ;)

Już od ponad trzech miesięcy szukam filmu i dostaje szału, gdyż nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Był to najprawdopodobniej film muzyczny (śpiewali, więc raczej tak ;p ). Była to historia amerykańskiej rodziny, gdzie było czworo albo pięcioro rodzeństwa. Pamiętam tylko, że mieszkał z nimi też jakiś kolega czy coś i...

więcej

Coś tam było jaka obserwacja policyjna, świadek koronny, jakaś piękna kobieta w której bujnął się jeden z głównych bohaterów, być może z Richardem Dreyfussem albo z Emilio Estevezem ale głowy za to nie dam, klimat podobny do "Zabójcza broń" albo "48 godzin" jeden ze złych to na pewno młody wtedy Clark Johnson. Sorry za...

więcej

cos smiesznego, nowego? Może zna ktos taka komedie bo juz nie mam pomyslow, zeby sie posmiac, ale cos smacznego :) help

Czy jest ktoś w stanie w sensowny sposób wyjaśnić dlaczego moje oceny poszczególnych filmów znikają? Jest to wina waszego serwera czy mojej przeglądarki? Jestem pewny że oceniam film już 3 raz i szczerze powiedziawszy nie mam ochoty już tego robić. Licze na odp, dzięki.

Wiecie gdzie można dostać arkansas z 2015? Obecnie leci tylko na ale kino+ poza tym nie ma jak wrócić do tego filmu/ów, całkowita cisza chociaż 2 historia jest bajeczna.

Już napisałem

Jedyne co pamietam to to ze facet jechal samochodem i nie zauwazyl ze potracil dziecko kotre wpadlo mu pod samochod ale nadal sie go trzymalo i jeszcze jechal z tym dzieckiem az chlopczyk nie mial juz sil i puscil. Koles dopewiro po jakims czasie sie zorientowal i probowal zatuszowac wszystko. Matka chlopca wziela go...

więcej