Hej słuchajcie mam problem oglądałam mega film ale nie pamiętam tytułu. Dziewczyna ( raczej latynoska , pochodziła z Meksyku (chyba) ) on przystojny biznesmen. Podczas wakacji uprawiali seks spontanicznie co w ogóle nie jest ich w stylu . On wrócił do domu . Po jakimś czasie ona odnalazła go i oznajmiła mu że jest w...
więcejHej słuchajcie mam problem oglądałam mega film ale nie pamiętam tytułu. Dziewczyna ( raczej latynoska , pochodziła z Meksyku (chyba) ) on przystojny biznesmen. Podczas wakacji uprawiali seks spontanicznie co w ogóle nie jest ich w stylu . On wrócił do domu . Po jakimś czasie ona odnalazła go i oznajmiła mu że jest w...
więcejHorror komediowy. Wampirzyca po wielu latach budzi się w czasach współczesnych, gdzie nie musi zabijać ludzi, bo krew otrzymuje w szpitalu podczas transfuzji, dodatkowo zakochuje się w niej lekarz ze wzajemnością i wszystko byłoby pięknie gdyby ze snu nie obudziłby się jej były partner - król wampirów.
Poszukuję tytułu filmu, którego kiedyś oglądałem i niezbyt pamiętam, tylko fragment gdzie dwóch mężczyzn (młodszy i starszy z brodą) rozmawia, z czego ten starszy leżał w łóżku (chyba był chory). Powiedział coś o ,,gardzieli diabła" i zaczął jeść chyba śliwki kandyzowane (jakoś tak), które podobno uwielbiał. Ten...
nie jestem pewna, ale to chyba horror, nie pamiętam dokładnie całości bo bardzo dawno temu go ogladalam, wiem tylko ze pewna grupa ludzi, może rodzina nie jestem pewna, weszła do pewnego zamku, jedna dziewczyna zaczęła zauważać i słyszeć glosy małych dzieci, noworodków, widziała ich podobizny w ścianach przez chwilę i...
więcej
Poszukuje tytułu filmu z lat 80.
Pamiętam oglądałam go z kasetyy VHS razem z Neverending story.
Pamiętam, że był to film o dwóch konkurujących frakcjach? Jedną z nich były stworzenia podobne do mamutów. Kiedy ginął lub umierał członek jednej frakcji równocześnie ginął ktoś z tej drugiej,.
Czy znacie jakieś strony internetowe na których można wyszukać kontakty (głównie chodzi mi o adresy email) do agentów i agencji reprezentujących gwiazdy z HOLLYWOOD ?
Jest to film opowiadający o chłopcu, który został przyjęty do specjalnego programu NASA. Więcej nie pamiętam, ale wiem, że pod koniec chyba on i grupka innych dzieciaków próbowali ocalić jakąś rakietę czy coś.
Szukam filmu o fioletowym kosmicie który spotkał dziewczynkę o imieniu Mink. Do wszystkich którzy to czytają: nie mam na myśli filmu Dom, nie mam też na myśli Widgeta. Ten kosmita przyjaźnił się z czarnowłosym chłopakiem. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam