Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesć, szukam filmu o demonie - niestety mało pamiętam ale generalnia

- demon zmieniał właściciela po jego śmierci

- demon musiał znaleźć właściciela w ciągu iluś tam sekund

- pod sam koniec demon CHYBA wciela się w kota

Wydawało mi się że glówną rolę grał Keanu Reeves, ale nic nie ma... Potem szukałem z...

więcej

Szukam filmów/seriali o hakerach lub jednym najlepiej by było to dziecko/nastolatek. Mogą to robić świadomie lub nie.... Nie piszcie mi "war games"

Z tego co pamiętam to początek był taki, że dziewczyna (chyba dziennikarka albo adwokatka) przychodzi do więzienia, do człowieka który niby kogoś zabił. Ma niewiele czasu zeby udowodnić brak jego winy. Wkrótce ma się odbyć egzekucja skazanego. Końcówka była taka, że nie zdążyła dobiec i udowodnić jego niewinności, bo...

więcej

Sprzedam:
- Godzilla box 8 filmów dvd wydanie specjalne.*
- Godzilla Final Wars wydanie dwupłytowe dvd.*
* stan nowe
Oraz używane kasety VHS:
-Godzilla vs Hedorah
-Godzilla vs Gigan
-Godzilla vs Megalon
-Godzilla vs Mechagodzilla
-Terror of Mechagodzilla
-Godzilla vs Biollante
-Godzilla vs Mechagodzilla...

Witam, szukam filmu, który oglądałem kilka lat temu.

Film produkcji Hiszpańskiej / Argentyńskiej. Rodzina przeprowadza się do nowego miasteczka. Matka rodziny popada w paranoję, ponieważ nie widzi żadnych mieszkańców miasta. W tym filmie była taka scena, że mąż kobiety wraz z dziećmi poszli do sąsiadów na...

Szukam filmu który oglądałem już dawno temu i niestety mało z niego pamiętam ale może będzie ktoś wstanie coś skojarzyć. Pamiętam że w filmie chłopiec dostaje na urodziny kamerę i od tamtej pory nagrywa dosłownie wszystko, pamiętam też że w film wplatane były jakieś śmieszne krótkie filmiki z YouTube czy coś, wiem...

więcej

już dawno temu widziałem przez kilka minut urywek jak Keifer został zakopany w ziemi w trumnie i musiał sie z tam tąd wydostać , to był chyba takie thiller sensacyjny . Wie może ktoś co to za dfilm , z góry dzięki

Witam, potrzebuje pomocy w znalezieniu tytułu tego filmu (samego filmu w bazie tez). oglądałam kawalek ze 20 lat temu i pamietam z niego tylko jeden krotki watek:
idzie sobie dziewczyna wieczorem, w jakims mieście wiekszym, zostaje napadnieta i zgwałcona. po tym jakos udaje jej sie dotrzec do domu, a i tu ja czeka nie...

więcej

Mam na myśli filmy podobne do ligii niezwykłych dżentelmenów, van helsinga, parnasusa, złotego kompasu, bardzo dzikiego zachodu. itd

siema, szukam filmu a kobiecie uwięzionej we własnym mieszkaniu w jakimś pomieszczeniiu dźwiękoszczelnym z którego nie można było wyjść,
było tam chyba lustro weneckie przez które mogła widzieć jak jej mąż zabawia się z inną laską czy coś

pomocy!!!