Film przedstawiał historię dwójki młodych zakochanych. Planowali wspólne studia, ale chłopak miał słabe wyniki i się nie dostał. Nie pamiętam czy się pobrali, ale razem wyjechali do miasta gdzie dziewczyna miała studiować. Chłopak pracował fizycznie i zaczęły się problemy. Wokół dziewczyny ktoś zaczął się kręcić....
Jako dziecko oglądałam w telewizji film, przypuszczam, że był to horror lub horror komediowy, bo zbytnio się nie bałam. Pewnie z lat 80.-90., główne postacie to prawdopodobnie siostry, czarownice. Jakiś kochanek. Motyw z zaszywaniem ust. Pamietam niewiele, ale mam wielką, ogromną nadzieję, że ktoś skojarzy...
Szukam filmu, który obejrzałam kilka lat temu. Za wiele nie pamiętam, ale może ktoś skojarzy. Był to film o porwaniu chłopca, który nie czuł bólu. Był przetrzymywany w jakiejś fabryce czy coś tego typu. ( Z tego co pamiętam było coś o kościach. Porywacz chyba z nich coś składał ale pewności nie mam) Na koniec chłopiec...
więcej
Szukam dobrych filmów o tej tematyce mniej więcej od roku 2000 do teraz. ;-)
Oglądałem już wszystkie części Hannibala Lectera oraz Wzgórza mają oczy. :)
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Szukam filmu, który jest takim typowym filmem puszczanym wyłącznie w tv :)
Pamiętam scenę w której mężczyzna (brunet) poznał jakąś dziewczynę (chyba w galerii handlowej) i zabrał ją do swojej furgonetki.
Była już noc i zatrzymali się gdzieś na zboczu drogi. Rozmawiali i nagle podszedł do nich policjant i pytał czy...
Cześć! Dobre kilka lat temu oglądałam film o chorej(opóźnionej w rozwoju?) dziewczynce. Niestety zapamiętałam tylko jedną scenę: dziewczynka siedzi z opiekunami przy stole i coś je, nagle wymiotuje. Wszyscy patrzą na nią z obrzydzeniem,a ona niczego nieświadoma zaczyna jeść to, co przed chwilą zwróciła. Wtedy...
http://dl.bolidesoft.com/stills/still4f445328f6cdba7fe9eae93b895fcff9.png. Zna ktoś aktora, aktorów lub tytuł filmu.
Prawdopodobnie z lat 50. lub 60. Widziałam go w telewizji ok. 6 lat temu. Z tego co pamiętam - dwie kobiety rywalizowały o jednego mężczyznę. Jedna z bohaterek na pewno była aktorką i w scenie kręconej przy wodospadzie skoczyła do wody. Ekipa filmowa, a może nawet ten mężczyzna ją uratował.