Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://dl.bolidesoft.com/stills/still4f445328f6cdba7fe9eae93b895fcff9.png. Wiem tylko tyle że film wyszedł niedawno.

Według mnie jak ktoś coś dodaje do bazy filmweba to zawsze również mieć obowiązek dodawania polskiego opisu.

Według mnie jak ktoś coś dodaje do bazy filmweba to zawsze również mieć obowiązek dodawania polskiego opisu.

Mam strzępki wspomnień filmu, który widziałam lata temu i bardzo chciałabym zobaczyć raz jeszcze. Matka z małą córką-około 10 letnią może? Mieszkały w jakimś motelu, takie nieduże białe domki, matka też tam pracowała, pamiętam sceny jak szła sprzątać, zmieniała pościel etc. Matka piła, później był jakiś wypadek...

wybaczcie, ze tutaj, ale kojarzy ktos jak nazywa sie ta p

Szukam filmu, w którym dzieci z Afryki chodzą z kałachami i wciągają kokę dla odwagi.

Pamietam że film zaczynał sie od akcji przejecia jakiegos gangstera w kasynie ukrytym w sklepie spożywczym przez policjanta przebranego za latynosa ktory byl jego szoferem. Po całym przejeciu ten policjant ostrzelał jego auto z broni automatycznej.

Hej,

szukam filmów, które są oryginalne, tzn nie mają oklepanej fabuły. Przede wszystkim mniej znane tytuły.

Jako przykład mogę podać:
The Perfect Host
Scenic Route
Dom w głębi lasu

Nie pamiętam czy był to horror czy thriller. Był morderca, rękawiczki, jakies prowincjonalne miasteczko, pamiętam fontannę z której potem lała sie krew bo znajdowały sie w niej zwłoki kobiety z poderżniętym gardłem, pamiętam że jakaś dziewczyna oglądała fotografie w ramkach na ścianie przedstawiające budynek, pamiętam...

więcej

otóż szukam starego filmu z CN nie wiem emitowany byl w 2004 szukalem go wszedzie :v
o jakims tam chlopaku co przenosil sie do innego swiata do jakiejs dziewczyny zakochal sie w niej ale wracal do swojego swiata i cos tam bylo ze swiat jej chce wejsc do jego swiata :v nie pamietam tyle lat temu to bylo :v jak ktos...

więcej