Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://dl.bolidesoft.com/stills/still4f445328f6cdba7fe9eae93b895fcff9.png

Film krótkometrażowy, z lat około 2007-2010. Rodzice chłopczyka nie zwracają na niego uwagi, ważniejsza jest dla nich praca i przyjęcia. Chłopiec potrzebuje kogoś bliskiego, więc buduje sobie nianię (chyba z jakichś gratów, ale nie jestem pewna).
W ogóle nie pamiętam zbyt dobrze tej bajki, byliśmy w podstawówce na...

więcej

Akcja rozgrywała się podajrze w pakistanie lub w hiszpani. Był student który miał misje chronić dziewczyne miał ojca podajrze był generałem student zapisał się do szkoły specjalnie gdzie ta dziewczyna żeby ja bardziej chronić poznał nauczycielke kiedy ją spotykał cały czas dziwnie się zachowywał ojciec stydenta...

więcej

Witam.
Może ktoś kojarzy film, w którym po jakiejś katastrofie na Ziemi giną wszyscy ludzie, a pozostaje tylko jeden na stacji kosmicznej?

Wskazówki:
-film kręcony jest "z ręki"
-opowiada o grupce młodych ludzi odwiedzających "nawiedzoną" melinę
-na początku filmu spotykają się z lekko zwichrowanym typkiem w średnim wieku. To on naprowadza ich na trop tej "meliny"
-co najmniej jeden z tych chłopaków zostaje przez coś opętany i popełnia...

Witam poszukuje filmu/serialu nie pamiętam zbyt dużo z fabuły ale chodziło o to że 2(chyba) naukowców odgrywa w małym miasteczku specjalne właściwości wody(chyba) ludzie którzy ja piją są mniej agresywni. Wprowadzają ja do obiegu na świecie niestety ma to swoje skutki uboczne i ludzie zaczynają być coraz mniej...

Witam i proszę o pomoc:
Szukam tytułu bajki, którą miałam na VHS w dzieciństwie (lata '90) i za nic nie mogę znaleźć
jej :( Co pamiętam z fabuły:

Początek filmu : Była sobie suczka, której właściciele się wyprowadzali i miała ją "przejąć" pewna Pani z okolicy. Zostawili ją przywiązaną koło domu i ta Pani miała...

więcej

A wiec tak ten film bylo o trenerze koszykowki ,ktory prowadzil ich na sam szczyt. Pewnego dnia z powodu slabych wynikow druzyny koszykowki zmienil sie trener. Dal im umowe do podpisania i kilku najlepszym to sie nie spodobalo wiec odeszli. Trener byl wymagajacy, duzo biegali i robili pompki co poskutkowalo bardzo...

Kilka lat temu ogladalem azjatycki film z gatunku sztuk walk ktorego akcja toczyla sie kilka wiekow wczesniej a glowna bohaterka swietnie walczyla mieczem i byl to film w czesciach. Na poczatku filmu mistrz kazal swoim uczniom dobrac sie w pary i walczyc miedzy soba na smierc i zycie jak ktos kojazy to bardxo prosze o...

więcej

Witam szukam filmu ktorego akcja opowiadala o parze zakochanych ktorzy przed wojna spotykali sie na moscie. Obiecali sobie rowniez spotkanie "o 6 na moscie po wojnie" i tak tez sie stalo- spotkali sie tam po wojnie, a on stracil jedna noge. Czy ktos moglby pomoc z tytulem filmu?