w sąsiedztwie pomieszkiwał Ernie Hudson http://www.filmweb.pl/person/Ernie+Hudson-3974 był jakiś autystyczny albo cofnięty psychicznie ale nie groźny, no i nagle wynikła jakaś sytuacja że niby molestował tą dziewczynkę czy chciał porwać, został uznany za niebezpiecznego. Oczywiście ostatecznie winnym był jakiś inny...
coś podobnego do filmów Królowie Ulicy albo Tajemnice Los Angeles , znacie jakieś podobne ? Z góry dzieki za pomoc
Za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Może ktoś skojarzy po opisie. Pamiętam, że była to zwariowana, młodzieżowa komedia amerykańska, której akcja rozgrywała się prawdopodobnie w latach 80-tych, ew. początek 90-tych. Główny bohater chodził w kraciastej koszuli, obcisłych, potarganych dżinsach z jakąś bandamą...
szukam filmu o czarownicy czarownicach watek magi ,sowa,
pamietam ze na koniec filmu byla dziewczynka niepelnosprawna na wuzku ktora mila sowe
prosze o pomoc w odnalezieniu filmu
Poszukuję filmu, który kiedyś oglądałem z babcią. Mianowicie facet dorosły uprowadzał dzieci i wywoził na pustkowie do swojego domu( tam je mordował siekierą, w jakimś kurniku,stodole) jednej dziewczynce bodajże udało się uciec.
Witam.
Nie wiem od czego zacząć. Poszukuję filmu którego tytułu nie pamiętam..
Oglądałem go za dzieciaka na VHS, lata 90. Był o krokodylach ale to nie horror. Występowali aborygeni więc to pewnie Australia.
Pamiętam urywki. Było to tak, że krokodyle atakowały ludzi najczęściej dzieci które wchodziły do wody....
Szukam filmu który obejrzałem gdiześ z 10 lat temu w tv jeszcze. Pamiętam że był chłopiec któremu zabito rodzinę został on chyba z sąsiadem[nie jestem pewien czy był to sąsiad] a potem znalazł tą mafię po czasie jak już dorósł która mu ubiła rodzinę, dołączyłdo nich a po czasie się zemścił na nich.
Witam,
Szukam filmu mniej wiecej tylko pamietam o co w tym filmie chodzilo ale co pamietam to napisze. Pewna rodzina wprowadzila sie do nowego domu. Po jakims czasie doszlo do wlamania, tyle ze czesc tej rodziny caly czas byla w domu. Dom ten mial cos w rodzaju schronu. Tej rodzinie udalo sie tak skryc i stamtad...