Witam,
od pewien dawna poszukuję pewnego filmu, pamiętam z niego tylko tyle:
Matka z nastoletnią córką prowadzą pozornie szczęśliwe życie, aż do momentu w którym okazuje się iż matka dokonała morderstwa przez co jej córka musi trafić pod opiekę do domu dziecka gdzie przeżywa różne trudne i przykre chwile swojego...
Witajcie poszukuję dwóch filmów z PRL: W jednym była scena, w której gość jedzie Syrenką i uderza w ciężarówkę, a druga uderza w tył Syrenki. W drugim było taka scena, gdzie dwie dziewczyny wylały klej pod koła Fiata 125p i on nie mógł ruszyć z miejsca.
Witam,szuka pewnego filmu ;)
1 ) Prawdopodobnie powstał w latach 90.
2 ) Rodzice (?) zostają zamordowani, mała(?) dziewczyna ukrywa się chyba pod łóżkiem.
3 ) jest głuchoniema(?)
Wydaje mi się, że to dosyć znany thriller, ale nie mogę się doszukać tytułu. Pozdrawiam ;)
Szukam filmu w którym główna akcja toczyła się na pokładzie samolotu pasażerskiego. Kobieta i chyba jej mała córka wchodzą do samolotu, matka idzie spać a gdy się budzi dziecka nie ma. Wszyscy są przekonani że kobiecie coś odwalilo i przyszła bez dziecka. Poznaje "ochroniarza" który jak się potem okazuje schował jej...
więcejZaczynała się (chyba) od następującej sceny: główny bohater zrobił sobię kanapkę z masłem orzechowym jednak i zdecydował się nie jeść jej tylko masturbować się nią po chwili rzucił się na kanapkę i masturbującego się chłopaka jego pies i zaczął wylizywać to masło i to nagrał młodszy brat chłopaka mówiąc że każdy ma sex...
więcej
Gdzie młody człowiek (czyli taki, który nie ma żony, dzieci i tym podobnych) robi wszystko by
zdobyć serce dziewczyny.
Tylko takie, które są faktycznie romantyczne i wzruszające. A nie kolejny film o tym, że jedno
z nich jest śmiertelnie chore, albo rodzice nie pozwalają im się spotykać.
Mi chodzi o normalny...
Ostatnio coś mnie wzięło na takie filmy i zaczęłam nadrabiać wszystkie tytuły typu "50 pierwszych randek", "Jak stracić chłopaka w 10 dni", "Ilu miałaś facetów?" itp. itd.
Znacie może coś w tym stylu? Będę bardzo wdzięczna.
Znacie filmy podobne do footloose został właśnie w stylu , że ziomek przyjeżdża do wioski i tam się dzieje XDD ?????????
Hej! 2-3 lata temu oglądałam film o przyszłym policjancie i jego "nauczycielowi" mieli oni przewiesc jakaś dziewczynę która była karana juz do jakiegoś zakładu podrodze kobieta robiła im jakieś psikusy aby uciec pamiętam ze jedno było z tamponami. Uwiodla ona przyszłego policjanta spędzili namiętna noc z kajdankami....
więcej