Szukam filmu o dziewczynie z miasa która oblała rok w szkole i musiała spędzić wakacje w stajni swojej babci, gdzie poznała z pozoru niebezpiecznego konia, który wcześniej poważnie zranił jej babcie. (koń był czarny, film NIE JEST anglojęzyczny)
Witam szukam filmu , chyba horroru dość starego. Pamiętam tylko jego fragmenty.Kilku mężczyzn ginie w aucie jak wjeżdża w nich pociąg. Zostają spaleni żywcem.Pamiętam że jest wątek dorosłego faceta którego próbują zabić.Kompletnie nie pamiętam tytułu.Może ktoś pamięta ?
Film opowiadał o dziewczynce, która mieszkała z matką i która nawiązała szczególną więź z pacjentem szpitala, który znajdował się niedaleko. Pamiętam scenę, jak dziewczynka przechodziła przez mur wraz z kotem. Przyniosła też lody temu facetowi, ale wycofała się bo zobaczyła obiekt uczuć z żoną.
Film polegał na gotowaniu. Chodziło o to, że żył sobie taki kucharz pracował w dobrej restauracji i w jeden przyszedl do tej restaurajci krytyk noi dostal slabą ocene poteam zmienili go i juz nie byl szefem kuchni potem ten krytyk znowu przylazl ale juz nie pracowal w tej restauracji ( chyba) i przyszedl tam do niego i...
więcejposzukuje filmu azjatyckiego, który oglądałam na kanale typu TVP1 późną porą. Opowiadał o zjeździe rodzinnym. Każdy opowiadał jakby historie swego życia. Jedna z nich opowiadała o kobiecie którą bił mąż. Ostatnia historia była o kobiecie która zostawiła nowo narodzone dzieci ( chyba bliźnięta) pod drzewem. Jedna...
Jest to czarna angielska komedia, akcja dzieje się w mieszkaniu w Anglii na suterynie, generalnie poza dwójką głównych aktorów wszyscy w dziwnych przypadkach giną nawet pies na którego spada półka i go zabija, ktoś ginie bo spada na niego lampa, inna osoba zostaje porażona prądem, chyba policjant gnie przygnieciony...
Pamietam tylko ze wystapily tam robotu to bylo w przyszosci i one stanowily wladze i pamietam tylko jedna akcje jak wlasnie ten robot przeszuwial kogos i chyba mu cos zlamal. Wiem ze bardzo malo ale przylomnial mi sie ten film i strasznie chcialbym go obejzec jeszcze raz.